HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Tavaszi zsongás otthon is!

Hogyan öltöztesd lakásodat tavaszi köntösbe?
Tavasszal feléled a természet, zsong minden körülöttünk, vitaminkészleteink is aktiválódnak, mi magunk is fittebbek, vidámabbak vagyunk, a téli szürkeség után jól esnek a vidám, élénk színek, a napsütés egyenesen feltölt és cselekvésre buzdít. Ilyenkor sokan szívesebben csinosítják, alakítják át lakást, rendszerezik a dolgaikat és próbálják otthonukba is becsempészni a tavasz leheletét.
Az ekkor keletkező plusz energiádat te is „tavaszi nagytakarítással” vezetheted le, rendezgess, tervezgess, hogyan is lehet a kikelet frissessége otthonodban. Ilyenkor a tavaszra várva nem csak szervezetedet, hanem otthonodat is díszbe öltöztetheted, játszhatsz a színekkel, anyagokkal és még az illatokkal is.
Természetesen egyből nem kell teljes felújításokra, átépítésekre gondolnod, de sokan ekkor állnak neki az éves nagy selejtezésnek.
Tavasszal különösen sokan éreznek kedvet magukban ehhez. :)

Tippjeink a tavaszi átrendezéshez

Egy-egy új bútordarab, kanapé vagy színes sarokgarnitúra beszerzése is remek ötlet lehet ilyen célból.
Ha ebben az időszakban a megújulás jegyében tervezed otthonod átrendezését/berendezését, akkor merészebb lehetsz és bátrabban használhatod az élénkebb színeket bútorválasztáskor, festéskor egyaránt.
A környezetedben lévő színek meghatározzák mindennapjaidat, nagy befolyással bírnak a hangulatodat illetően is.
A tavasz színei elsősorban a zöld, sárga, narancs, rózsaszín, tojáshéjszín, drapp, türkiz, barackszín, lila és mindezek világosabb árnyalatai, gondolj csak a tavasz első virághírnökeire-, mind-mind ilyen színben pompáznak.
Kárpitosbútor, kanapé, sarokgarnitúra kínálatunkban szinte biztosan megtalálod ezeket az igazán üdítő színeket, bármelyiket is választod, megerősíthetik az életkedvedet, kényelmedet szolgálják a mindennapokban, energiával tölt fel már a puszta látványuk is. Nemcsak a színük üdítő, de az állítható fejtámla, relax funkciós, lábtartós változat igazán komfortos pihenést tesz lehetővé neked.
Kárpitosbútoraink igen változatos és hasznos pakolóhellyel is rendelkezhetnek; ezek lehetnek: ágyneműtartók, italtartó rekeszek, újságtartók az oldalán, lábvégnél felnyíló rejtett tárolók, s ha ezekbe elpakolod a szem előtt lévő textiljeidet, tárgyaidat ez a rendszerező praktikum mind-mind hozzájárulhat a rend érzetéhez otthonodban.
Így már nemcsak a tavaszi nagytakarítás során, de folyamatosan rendet tudsz tartani környezetedben; válogass kínálatunkból, ismerd meg bútoraink speciális funkcióit, melyeket kollégáink segítenek bemutatni neked. A már meglévő ágyadat, garnitúrádat is felfrissítheted egy vagány színes fotellel vagy színben passzoló tárolós puffokkal, kisebb kiegészítőkkel, melyek szintén rendelkezhetnek rejtett tárolókapacitással. Gyere és keresd meg a neked leginkább passzoló darabot, hogy igazán teljes legyen az összhatás; esztétikum és praktikum egyben.

Mindenképpen ajánljuk, hogy meríts a tavasz színeiből ötletet és a bútorok kiválasztanál se fogd vissza a fantáziádat és ne ragadj meg a fekete-fehér, barna vagy natúr összeállításoknál. Különleges színűre pácolt fenyőbútoraink rendkívüli hangulatot tudnak varázsolni neked, melyben, -ha elmúlik a tavasz,- továbbra is nagyszerűen érzed majd magad vagy akár gyermeked is.
Ruhatárad selejtezéséhez te is bátran alakítsd át a gardróbodat, színben és kialakításban rendkívül nagy a választék. Álmodd meg, hogy milyen is lenne számodra a legpraktikusabb; fiókos vagy polcos szekrény, amiben átláthatóbban tudnád rendszerezni ruháidat vagy éppen a legféltettebb tárgyaidat is. Nézd meg mennyi hely van a szobádban, elfér-e nyíló ajtós kivitelű, de ha helyszűkében vagy -ez sem probléma-, válaszd a tolóajtós változatot, így biztosan helyet spórolhatsz meg. Ha egyedi és vidám színt szeretnél, akár a tavasz árnyalatiban is megtervezheted gardróbodat, vagy válassz bele színes betétet, ami rendkívül feldobhatja az összképet.
Dekorálj színes kiegészítőkkel, párnákkal
Átrendezés és új holmik vásárlása nélkül ez a legegyszerűbb módja, hogy gyorsan ütős tavaszi hangulatot teremts otthonodba.
Egy-egy élénk színű textília, színes ágytakaró vagy díszpárna, szőnyeg máris meghozhatja a tavasz frissességének hangulatát. Ha nem teljes felületeken alkalmazod ezeket a dinamikus színeket, akkor egész nyugodtan lehetsz merészebb a használatukkor, mert kis felületen, vagy egy-egy darabon egyik szín sem lesz „túl sok”.
Hogy ez az évszak ne csak kint gyönyörködtessen, szerezz be színes vázát vagy kaspót, tegyél bele friss illatos, tavaszi virágokat és máris kikeleti díszt adnak a kis kuckódnak.
Ezek a virágok nem csak jó hangulatot keltenek, hanem nagyon finom illattal is hozzájárulnak a tavasz hangulatához.
Kalandra fel, rendezd át otthonod, hogy igazán vidámak legyenek napjaid! :)
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!