HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Akusztikus falipanelek: Design és minőség

A falra és mennyezetre rögzíthető panelekkel hatékonyan javítható egy iroda vagy az otthoni akusztikus környezet.
Esztétikai vonzerejük mellett a helyiségek atmoszféráját is javítják.
Az akusztikus panelek meleg fahatású megjelenésükkel tökéletes megoldást jelentenek, hogy bármelyik helyiségből pillanatok alatt, saját kezűleg is modern lakóteret varázsoljunk.
Nemcsak a nappalidban, hanem az előszobádban is felszerelheted a falra design elemként, rendkívül látványos része lesz a helyiségnek. Teljesen befedheted a falakat, így nincs szükség speciális előkészületekre. Többféle módon tudod őket rögzíteni.

Az akusztikus falipanelek javítják a hangminőséget a helyiségekben

Az akusztikus panelek az ismétlődő mintáinak, és a háttérként használt fekete filcnek köszönhetően optikailag mélyebbnek és nagyobbnak hatnak a helyiségben. A valódi fafurnérból készült felületek kihangsúlyozzák a panel természetes jellegét és kellemes hangulatot kölcsönöznek a térnek.
A lécek egyenletes távolságra vannak elhelyezve a filctartón, és ezért különösen a közepes és magas frekvenciákat tompítják, az akusztikus filc pedig optimálisan elnyeli a fennmaradó hangokat. Csökkentik a visszhangot, így tiszta hangzást és megnyugtató beltéri hangulatot biztosítanak.
Mérések szerint a panelek akár 50 %-kal is tompíthatják a visszhangokat abban a helyiségben, ahova fel vannak szerelve, így kellemesebb és csendesebb hangkörnyezetet teremthetnek.Mind az akusztikus hatás, mind a természetes fa utánzatú felület meghitt otthonos légkört teremt.
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!