HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Andante: „Lelke van!”

Szívvel-kézzel készült Andante bútorok
Az Andante bútorokkal egy komfortos otthon nyugalmát teremtheted meg, mert minden otthonban – még a legkisebbekben is – kötelező kellék egy stílusos ülőgarnitúra. Egy kanapé vagy sarokgarnitúra esetében nemcsak konkrétan a bútor megjelenése, színe, formája fontos; hanem ilyenkor számításba kell venni a környezetedet, azt hogy összességében milyen enteriőrt szeretnél kialakítani.
Az Andante ülőgarnitúrák nemcsak gyönyörűek és elegánsak, de rendkívül kényelmesek is. Klasszikus stílusúvá vagy éppen sikkessé varázsolják a nappalidat, egészen megváltoztatva annak hangulatát. A gyártási folyamatok megfelelnek a nemzetközileg érvényben lévő műszaki szabványok követelményeinek, így garantáljuk, hogy biztosan prémium minőségű bútort kínálunk neked. Évente 30 ezer komplett garnitúrát gyárt a kanizsai cég, a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelően.
Mottójuk, hogy a bútornak: „Lelke van”,- a kézi gyártás során, így biztosan az emberi lélek és kéz finomsága is belekerül a végső produktumokba, ami reményeink szerint a te lelkedet is megmelengeti. Szinte öltésről öltésre érződik, ahogyan beleszövődik a mesterek szíve-lelke a kész bútorokba.
Fedezd fel az Andante bútorkínálatát!
Ha vásárláson töröd a fejed és ilyen ülőgarnitúrában gondolkodsz, te is biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet, legyen az modern vagy klasszikus textil-, vagy bőrgarnitúra.
Az Andante bútorok egyedisége a modern életmód legújabb trendjeihez és színvonalához igazodva a klasszikus ülő-, és bőrgarnitúráktól a modern, extravagáns sarokgarnitúrákon, a komfortos franciaágyakon át a bőr dizájnfotelekig terjed. A kimagasló minőségi kivitelezés biztosítja az esztétikumot, a legmodernebb anyagok használata pedig a hosszú távú használatot.
Stílus, minőség és funkcionális megoldások
A legjobb ha olyan helyen vásárolsz kanapét, ahol van bemutatóterem. Megfoghatod, ráülhetsz, élőben láthatod a szövetek minőségét és színét is. Nálunk modern és klasszikus megjelenésű darabokat egyaránt találsz az Andante kínálatában, valamint a méret- és a formaválaszték is rendkívül széles. Akár egy többszintes családi házról, akár garzon lakásról vagy hotelek szobáiról, bárok berendezéséről van szó, a megfelelő bútort itt biztosan megtalálod.
Kiválasztás előtt gondold végig, hogy a helyiségbe milyen típus illene legjobban. Ez lehet 3-2-1 ülőgarnitúra, sarokkanapé, U-alakú, ággyá alakítható, vagy többféle elemből variálható darab. Ha nincs konkrét elképzelésed, gyakran az üzlet, vagy webshop kínálatát látva támadhat egy-egy jó ötleted. Találsz olyan kanapékat is, melyek nyitott állapotban franciaágyként is használhatóak. Így rögtön egy másik bútordarabot is kiválthatsz, ez pedig a kis lakásban élőknek nagyon jó hír.
Ahol egy bőrrel bevont kanapé terül el a szőnyegen, ott valószínűleg a örök elegancia kedvelőivel van dolgunk, hiszen a klasszikus bőr ülőgarnitúrák meghatározzák az egész miliőt, nekik kínáljuk a finom bőrbevonatokat.
Az Andante modelljei közül stílusban választhatsz klasszikusabb lekerekített kivitelűt, ha viszont modern enteriőrbe tervezed, akkor bátran játszhatsz a színekkel és formákkal, ha bevállalós vagy, akár egy dögös kékszínű, bőr sarokgarnitúra lehet az otthonod sztárja.
Az egyedi forma mellett, a tűzések, gombok, karfák, a bőrbevonó finom tapintása, patinássága, illata, természetes jellege is hozzájárul, hogy örök darab legyen. A mérete, formája, a huzat anyaga, színe mind befolyásolják az enteriőr látványát. Nem elég az, hogy az ülőgarnitúra szép legyen, kényelmesnek és strapabírónak is kell lennie. Hosszú évekig ülsz, fekszel rajta, gyakran egyszerre többen is.
A modern változatok, már a technikai vívmányokat is tartalmazzák, -akár több ponton állíthatók, lábtartó funkcióval is rendelkeznek, némelyeknél mozgatható, áthelyezhető fejtámla is van egy-egy hangulatos moziélmény kedvéért.

Természetes bevonóanyagok változatai, típusai

A bőr természetes anyag, jó légáteresztő, könnyen tisztítható, sokáig nem tud elhasználódni, egyre patinásabb lesz az idő elteltével. Azonban a mechanikai sérülésektől kell óvnod leginkább; különös tekintettel, ha kisgyermek vagy kisállat is él a lakásban veled.
Ha neked is ilyen elegáns bútorod van, a tisztán tartása nem nehéz feladat, segítséget is tudunk nyújtani ehhez, ugyanis áruházainkban kapható olyan kiváló bőrápolószer, mellyel a leghatékonyabban tudsz dolgozni.
Néhány természetes trükkel, rendszeres portalanítással, lanolinos letörléssel kezelheted, így óvva a hosszabb élettartamot.
Standard bőrök A Standard bútorbőrök cserzett állati bőrből készült természetes termékek. Minden darabja egyedi, mert a természetben nincs két egyforma bőrmintázat. Az összeválogatás során emiatt lehet enyhe színeltérés vagy különböző mintaváltozat. A kikészített bőrök minőségét a gyártónál végzett rendszeres ellenőrzések és független intézetek vizsgálatai is garantálják.
LongLife bőrök A LongLife bőr örökre szép marad az egyedülálló Anti-Aging-Systemnek köszönhetően, ami nem más, mint egy speciálisan kifejlesztett, öregedést gátló rendszer. Ápolása egyszerű, anyaga tartós, csaknem elnyűhetetlen.
Szövetek
Kínálatunkban többszáz féle különböző minőségű és erősségű szövet közül válogathatsz, a színek sokaságából pedig igazán egyedi ízlésedre formálhatod az ülő-, vagy sarokgarnitúrádat.

Standard szövetek A Standard szövetek mind jó minőségű alapanyagból (selyemből, műszálból, gyapjúból) készülnek. Az egyszerűtől a mintásig, a moderntől a klasszikusabb vonalig mind megtalálható a szövetválasztékban.
Novalife szövetek A novalife az első szövet, amely szerkezetéből fakadóan a bőrhöz hasonlít, tapintása puha, a felülete pedig olyan ellenálló, hogy a foltoknak esélye sincs vele szemben.
A LongLife bőrre és Novalife szövetre nyújtott garancia öt évre szól.
A bútorszövetekre vonatkozó néhány alapszabály és hasznos tipp
-Óvnod kell a mechanikai sérülésektől, a durva anyagú ruhák, például a farmer, valamint a szegecsek, vágások kárt tehetnek a bútorszövetben!
-Ne tisztítsd a kárpitot gőztisztítóval!
-A tisztítószert ne vidd fel közvetlenül a bútorszövetre, és tisztításkor csak óvatosan dörzsöld, mert megváltozhat az anyag felszíne és kibolyhosodhat!
-A foltokat, a folt szélétől befelé haladva próbáld meg eltávolítani!
-A tisztítás után a bútort csak a teljes száradás után (kb. 24 óra elteltével) kezdd el használni!
Ez a sok-sok variációs lehetőség és hasznos tanács, valamint az áruházainkban a személyes kipróbálás lehetősége mind azt segíti, hogy a te egyedi igényeidnek megfelelő esztétikailag és funkciójában az életmódodhoz leginkább passzoló Andante ülőgarnitúrát vagy kanapéágyat, franciaágyat vihesd haza.
Az Andante név kötelez, így azt a magas minőséget fogod te is megkapni, melyet a gyártó cég is fémjelez.
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!