HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Készülünk az ünnepekre!

Nemsokára itt van az év legszebb ünnepe, a karácsony. Sokaknak az ezt megelőző időszak azt jelenti, hogy igyekeznek lezárni az éves projekteket, a még futó munkákat.
Mi magunk is igyekszünk egy kis karácsonyi hangulatot csempészni a mindennapokba, áruházainkban pompásan megterített asztalokkal és enteriőrökkel várjuk az inspirálódni vágyókat.

Javaslatunk az étkeződ, konyhád, nappalid dekorációjára

Az ünnep legfontosabb helyszíne általában a konyha és az étkezőasztal és a nappali, mely helyszínéül szolgál ennek a jeles családi összejövetelnek.
Ezekre az esetekre jó ha beszerzel néhány Jolly Joker bútordarabot, vagy ilyenkor jól jöhetnek a rejtekhelyekről előszedett plusz székek, a kis puffok, tárolók vagy fotelek hada.  Jó választás lehet számodra a plüssből, bársonyból készült bútor vagy ilyen anyaggal bevont szék, mert meghitt, otthonos hatást kelt, mely karácsony idején különösen szívet melengető.  Ünnep előtt mindenki tesz-vesz a lakásban, csinosítja, rendezgeti a szem előtt lévő tárgyait, konyhai gépeit, hogy az karácsonyra rendet, meghittséget teremtsen és ne zavarja a látványt.
Akár klasszikus, akár modernebb stílusú a konyhád, étkezőasztalod vagy lakásod, így is úgy is ünnepi díszben fog pompázni; - a karácsony már csak ilyen - :)
Meglepted már magad vagy családodat karácsonyra egy újonnan beszerzett csinos bútordarabbal?
Ha ilyesmin gondolkodsz ne habozz, látogass el hozzánk, és válogass szebbnél szebb bútoraink és garnitúráink közül!
Garantáltan az ünnep éke lehet egy designos étkezőgarnitúra, szép fotel, bárszék vagy bármilyen kiegészítő. 
Ha már sikerült beszerezned a színben és stílusban megfelelő bútorokat, kisbútorokat akkor következhet az, hogy „életre is kelted” azokat.
Az egyszerűség és praktikum mellett kétségtelen, hogy a karácsonyi hangulatokban megfér a túlzó már-már giccses csillogás is, ilyenkor némileg merészebbek a háziasszonyok is, lehet, hogy te is pont közéjük tartozol, mint akik ilyenkor túldíszítik a tereket.
A lakás minden helyiségében csillog-villog az ablakra helyezett izzósor, az ajtókat teli raktad díszekkel, amerre fordul az ember hopp egy kis rénszarvas, egy puha, meleg takaró vagy a kandallón végigfutó díszítés; a lényeg, hogy Te jól érezd benne magad! A legfontosabb, hogy mindez a hangulat járja át otthonodat is, s ezáltal családod és vendégeid szívét is. :)
Karácsonykor minden díszítés megengedett, keverheted a stílusokat, anyagokat, de itt jöhetnek szóba a nagyitól/anyukádtól örökölt karácsonyfa díszek, egy-egy régi bútordarab, étkészlet vagy egy szeretett gyermekkori emlék, s annak látványa, elhelyezése az ünnepi terítéken vagy a lakás központi helyén még inkább hozzáad az ünnep családias jellegéhez, így tovább fokozhatjuk az összhatást és a hangulatot.
A konyhai sürgés-forgás és ünnepi készülődés közepette készítsetek mézeskalácsot a gyerekekkel és mellé a felnőtteknek egy nagyon ízletes, fűszeres forralt bort, amelyet elfogyaszthattok mialatt a gyerkőcök segítségével kisülnek a sütemények, készülnek a jellegzetes ételek.
A szeretet ünnepének világszerte hivatalos színe a klasszikus piros, de igazából csak az ízlésed és fantáziád szabhat határt, hogy mivel és hogyan rendezed be otthonod, a piros és zöld, az ezüst, arany, fehér, fekete… minden mindennel hangulatba hozható és idén is ezerféle árnyalatban és mintában pompázhat a karácsonyod. Ahogyan Te szereted!
Hogy ki ül vagy éppen hasal a fa alá társasjátékozni?! Az nemsokára kiderül… ,mert mindjárt itt az ideje, de addig is készülj fel, szerezz be még hiányzó díszeket, alapanyagokat, ülőalkalmatosságokat a várva várt vendégeidnek.
S ha eljő a szenteste..., vedd elő a puffokat, plédeket, zsámolyokat, jöhetnek a kicsik és nagyok a fa köré, kuckózzon mindenki, hogy igazán meghitt legyen a szeretet ünnepe...EGYÜTT! <3
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!