HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Puffok, ülőkék

A maximális helykihasználást teszik lehetővé a puffok, ülőkék. Ahol már nincs újabb ülőfelületre lehetőség, ott jöhet megoldásként a tárolós, vagy tároló nélküli ülőke.

Kapcsolodó termékek


Puff és ülőke klasszikustól a modern megjelenésig.
Az RS Bútor kínálatában megtalálható puffok és ülőkék választéka minden korosztály számára megfelelő lehetőségeket kínál. A design darabokon át, a formailag egyszerűbb modelleken keresztül, az ifjúsági ülőkéket is. Egy színes, díszes puff a szobák ékévé válhat, és emellett a gyerekszobák játékainak is egy jó búvóhely.
Puff többet tud adni mint egy egyszerű ülőke.
Amennyiben kiemelkedő teherbírású ülőkét és puffot keres, abban az esetben a fenyő vázasakat javasoljuk. Helykihasználás, és helytakarékosság szempontjából kifejezetten jó megoldások a pakolható, tároló résszel kialakított modellek.
Szövet vagy bőr?
Egy bőr felület könnyen tisztítható lesz, de emellett nagyon jó kopásállóságú szövetekkel is rendelkezünk. Fontos továbbá, hogy stílusában harmonizáló darabokat válasszunk. Modern és klasszikus térbe beilleszthető szettjeink is vannak.
Segítünk a megfelelő választásban!
Amennyiben személyesen megtekintené a kiállított darabokat és szövetválasztékot, várjuk szeretettel áruházaink valamelyikébe Önt. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!