HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!
RS Bútoráruházak

Bemutatkozás

Vásárlóink kitartó bizalmának és szeretetének köszönhetően az RS Bútor immáron 31. évébe lépett. Mára az RS Bútort már a legnagyobb lakberendezési áruházláncok között emlegetik, kínálatunkat azokéval vetik össze, és ebben a mezőnyben döntenek mellettünk évről évre egyre többen. Szeretjük, mert magyar.
RS Bútor állásajánlatok

Állásajánlataink

Az RS Bútor stabil, megbízható magyar vállalatként már 30 éve jelentős szerepet tölt be a magyar lakberendezési szektorban. Forgalmazott termékeink meghatározó része hazai gyárakból érkezik. Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően több területünk támogatásához új kollégákat keresünk fiatalos, lendületes csapatunkba.

Úgy érzed indulhat a csapatmunka?
Csatlakozz Te is az RS csapatához!
3D virtuális séta

3D virtuális séta áruházainkban

Gyere el áruházunkba és nézd meg a kínálatunkat virtuálisan, kényelmesen, otthonról. Áruházunkat így a nap 24 órájában bármikor meglátogathatod és a bútorokat akár berendezett környezetben is megtekintheted. Inspirálódj, szerezz ötleteket lakásod berendezéséhez és válaszd azt a bútort ami legjobban illeszkedik a stílusodhoz.

Médiamegjelenések, videók

Nézd meg videóinkat, áruházainkban készült riportokat, bemutatókat.

Lakberendezési inspirációk - Blog

Lakberendezési ötletek, inspirációk, ajánlatok a legújabb trendekből. Olvass bele cikkjeinkbe és rendezd be otthonod a stílusodhoz legjobban illő bútorokkal.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!