HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!
Bemutatkozás
RS Bútor
Reitter Sarok Bútordiszkont néven, 1992-ben Budapesten, a XIII. kerületben kezdődött a magyarországi bútorok legnagyobb forgalmazójának története. A Pólya Miklós alapította vállalkozás lényegében tőke nélkül, egy kultúrházból átalakított diszkont üzletben, kisbútorok, olcsó ülőgarnitúrák és ágyak árusításával kezdte meg működését. A cég filozófiája és árpolitikája hamar sikeressé vált, hiszen az RS 4 éven belül megnyitotta a nagyközönség előtt az elhagyatott textilgyárból lett első áruházát. A kizárólag belföldi tulajdonosokból álló vállalkozás a kilencvenes évek közepén már rengeteg magyar beszállítóval állt kapcsolatban, s pozícióját a gazdasági válság begyűrűzése sem rendítette meg. Mára az RS Bútor több száz szakértő munkatársa nyújt segítséget a vásárlóknak, közvetetten az áruház ezreknek ad munkát. Idehaza egyedülálló módon, évről évre folyamatosan növekedő forgalmuk meghatározó részét magyar gyártású bútorok adják.

A patinás múlttal rendelkező cég a régi vásárlók mellett, különös figyelmet szentel a fiatal, nemrégiben csatlakozott ügyfelekre. Az új nemzedék igényeire leginkább a dinamizmus, a vitalitás, az önálló otthon megteremtésének vágya, a saját stílus, a praktikum és a mindennapi használhatóság jellemző. Mindezek jegyében indította útjára 2013-ban új generációs programjának kampányát az akkor húszas éveibe érkezett RS Bútor.

A generációváltást követően 2016-ban az RS tulajdonosi köre Pólya Ádám személyében bővült. A nemzetközi tapasztalatokat is szerzett fiatal üzletember új szellemiséggel folytatta édesapja munkásságát. Az elmúlt időszakban nagy hangsúlyt fektetett az arculat "fiatalítására": megújult a honlap és a webáruház, emellett pedig - a brand dizájn-frissítésének részeként - az RS Bútor egyre több közösségi felületen van jelen. Amellett, hogy a Facebook-on kimagasló a "rajongók" száma, valamint az Instagramon jelentős a követőtábor, még rendszeres képernyős megjelenései is vannak a legnagyobb kereskedelmi televíziók tematikus műsoraiban. Az áruházakba beépült a lakberendezés - a trendi enteriőrök-, és az ötletes megoldások bemutatása. A brand korszerűsítése mellett a cég továbbra is tartja a bevált üzletpolitikát, ám a lendületes és modern szemlélettel új fejezet indult az RS Bútor történetében.

Édesapámék elérték mindazt, amit megfogalmaztak sok évvel ezelőtt, hiszen Magyarország legnagyobb hazai bútorforgalmazó rendszerévé tették az RS Bútort. Nem volt zökkenőmentes az út idáig... Ám az a határozott meggyőződésem visz előre, hogy a cégcsoport belföldi gyártói háttere igenis méltó vetélytársa a nemzetközi szereplőknek.

Az általunk forgalmazott bútorcikkek már nemcsak kiváló ár/érték arányt mutatnak, nem csupán két-három hét alatt szolgálják ki az egyedi igényeket a hatalmas, azonnal szállítható termékkínálat mellett, de dizájnban, minőségben és szolgáltatási színvonalban is felveszik a versenyt. A magyar vásárlóerő érzékelhetően a minőségi produktumok irányába összpontosul, de árérzékeny. Visszatérő, elkötelezett vevőink száma folyamatosan bővül a tudatos otthonteremtőkkel, hiszen egyre többen ismerik fel, hogy az általuk keresett nívót és stílust az RS-ben jóval kedvezőbb feltételekkel szerezhetik be. Vásárló- és pénztárcabarát stratégia szerint dolgozunk.

Az üzenetünk egyértelmű: Ha bútort keres, RS!
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!