HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!
Az RS Bútor stabil, megbízható magyar vállalatként több, mint 30 éve jelentős szerepet tölt be a magyar lakberendezési szektorban. Forgalmazott termékeink meghatározó része hazai gyárakból érkezik. Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően több területünk támogatásához új kollégákat keresünk fiatalos, lendületes csapatunkba.
Tréning
Értékes tudást szerezhetsz a lakberendezésről és megismerheted a minőségi bútor titkát partnereink által tartott színvonalas szakmai továbbképzéseinken és mentorok által vezetett belső képzéseinken.
Karrierút, megbecsülés
30 éves stabil pozíciónkat szakértő munkatársainkkal együtt építettük. Hosszú távú, személyre szabott karrierutat, széles körű és változatos fejlődési lehetőséget biztosítunk. Legyél egy terület specialistája majd idővel akár a vezetője is. Csak rajtad múlik.
Juttatások, előnyök
A versenyképes garantált jövedelmen felül teljesítményarányos juttatásokkal értékeljük a munkád. A hétvégi munkavégzést prémiummal ismerjük el. Minden vasárnap szabad az év első 9 hónapjában. Dolgozói kedvezményekkel segítjünk az otthonod berendezését.
Szabadidős tevékenység
Nálunk részt vehetsz ingyenes szabadidős tevékenységeken, trendi csapatépítő programjainkon, valamint kiállításainkon is, legyen az egy mozi, balatoni vitorlázás, minigolf, bowling, közös vacsora vagy a Konyhakiállítás.
Jó csapat
Egy fiatalos, lendületes és összetartó csapat vagyunk, akik számíthatnak egymásra.
Jelentkezés
Legyél Te is az RS csapat tagja!
Úgy érzed indulhat a csapatmunka? Csatlakozz TE is az RS csapatához!
AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATAINK
Ha szeretnél jelentkezni az RS csapatába, kérjük küldd el fényképes önéletrajzodat az alábbi listán szereplő valamelyik nyitott pozíciónk megjelölésével az allas@rs.hu e-mail címre.
munkavégzés helye:
MagyarBrands díj: Kiváló Munkáltatói márka kategóriában
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!