HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Dohányzó és lerakóasztalok

A dohányzóasztalok, lerakó asztalok nélkülözhetetlen elemei nappali összeállításunknak. A fa és laminált, üveg, fém alapanyagokon keresztül, üveges, fiókos, tárolós kivitelen át, különböző formavilággal és méretben is tudjuk kínálni.

Kapcsolodó termékek


Dohányzóasztal, a legpraktikusabb kiegészítő.
Az RS Bútor kínálatában megtalálható dohányzóasztalok között biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet. Szerteágazó a választékunk a funkcionalitást és a design-t illetően is. A dohányzóasztalok egy nappali tér éke lehet. A legtöbbször ülőgarnitúránk mellett díszelegnek és praktikus tároló funkciókat töltenek be.
Méreteiben és kialakításában adhat többet?
Igen adhat. Amennyiben az adott tér nem a legnagyobb, de mégis szükségünk van egy kisebb tároló asztalra, akkor válasszunk több részes rakásolható darabot. A térkihasználás szempontjából nagyon praktikus lehet egy forgatható darab. Formailag lehet kerek vagy szögletes.
Milyen anyagok közül lehet választani?
Ma már nagyon divatos különféle anyagok kombinálása egy bizonyos bútor darabon belül. Megtalálható olyan dohányzóasztal is a kínálatunkban, amelynek lába üveglapos, asztal lapja pedig fából van kialakítva. Abban az esetben ha nem fix helye van az asztalunknak, akkor érdemes lehet görgős verziót választani, így könnyebben áthelyezhető egyik pontból a másikba.
Stílusban megtalálhatom a megfelelőt?
A klasszikus stílus kedvelőiek fenyő dohányzóasztalainkat javasoljuk. Tárolás szempontjából nagyon fontosak a megfelelően kialakított részek, egy-egy fiók, valamint több szintes tároló rész megkönnyítheti a rendszerezésünket.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!