HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Polcok

A polcokkal helyet takaríthatunk meg, továbbá szellősebbé, átláthatóbbá tehetik az összeállítást. Legyen bár szó falipolcról vagy könyvespolcról, álló polcról rendezettséget sugallnak.

Kapcsolodó termékek

Polc többféle formai kialakításban.
Az RS Bútor kínálatában megtalálható polcok választéka szerteágazó. Egy-egy polc elhelyezésével létrehozhatunk térelválasztó falakat, melyek dekorációs szerepet is betölthetnek.
Formai kialakításukat tekintve léteznek sarokpolc megoldások, egyenes záróelemek, álló és lebegő polcok is. A falra szerelt polcok mindig légies hatást keltenek.
Klasszikus polc fából, modern polc bútorlapból.
Klasszikusabb darabok kedvelőinek fenyő polcainkat javasoljuk, melyek akár színesre pácolt kivitelben is rendelhetőek. Modern polc bútorlapból. A falipolc elengedhetetlen kelléke egy babaszobának, mely dekoratív és praktikus is egyben. Egyrészt dekoratív, mivel fotók, dekor tárgyak helyezhetők rá, másrészt praktikus, mivel feltehetjük oda azokat a holmikat, amit nem szeretnénk, hogy a gyermek elérjen. A lakás többi részében is fontos funkcionális és dekorációs szerepet tölt be.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!