HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Komódok

A kis szekrények, komódok széles körű felhasználást tesznek lehetővé az előszobán át a nappali lakótérig bezárólag. Kivitelét tekintve lehet ajtós komód, fiókos komód , szélesebb vagy keskenyebb a rendelkezésre álló hely függvényében.

Kapcsolodó termékek


Komód ami minden elrejt.
Egy megfelelően kiválasztott komód nagyon jó lehetőségeket nyújt tárolás, és design szempontjából is. Kínálatunkban változatos darabokat találhat meg mind színben mind pedig a formai kialakítást illetően.
Többféle kialakításban, méretben.
A nyitott részekre tehetjük kedvenc dísztárgyainkat, feldobhatjuk az összeállítást egy-egy növénnyel. A fiókos és ajtós elemekben kényelmesen tárolhatunk iratokat, könyveket, esetlegesen ruhadarabokat is. A ma kifejezetten kedvelt modern design-nak megfelelő rejtett fogantyús bútorokat is megtalál nálunk.
Moderntől a klasszikusig.
Amennyiben nem csak tárolási funkciót keres, led világítással felszerelt elemek is rendelkezésére állnak, ezeknek köszönhetően kellemes hangulatvilágítása lesz az adott helyiségben. Teljesen zárt rendszerű elemekből is választhat, melyek egységes hatást kölcsönöznek az otthonában.
A klasszikus design kedvelőinek fenyő komódokat javaslunk, melyek akár színesre pácolt verzióban is elérhetőek. A fenyő mellett vannak még tölgyfából, bútorlapból és MDF anyagból készült komódok és összeállítások is. A fa erezetes bútordarabok előszeretettel beilleszthetőek egy vintage stílusba.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!