HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Szekrények

Életünk fontos részét képezik személyes tárgyaink, emlékeink, amelyek tárolására praktikus bútordarab a szekrény, amely lehet elemes rendszerű vagy akár önmagában álló. Belső kialakítását tekintve lehet, akasztós, polcos tároló szekrény, külső kivitelét tekintve a számtalan alapanyag mellett, az esztétikumot képviselik a Ledes világítású szekrények, amelyeket klasszikus és modern kivitelben egyaránt tudunk kínálni.

Kapcsolodó termékek


Praktikus tároló a mindennapokban.
A szekrények használata elengedhetetlen a lakásban. Életünk fontos részét képezik személyes tárgyaink, emlékeink, napi eszközeink, mindennapi használaton kívül eső tárgyaink, amelyek tárolására praktikus bútordarab a szekrény. Fontos szempont a dizájn, a színvilág, a forma, hisz ezek együttesen alkotják a teret, ahová végül a bútor kerül.
Akár nappalit, hálószobát, gyermekszobát, étkezőt vagy irodát szeretne berendezni, az RS kínálatában mindent megtalál egy helyen.
Anyagban, színben, kialakításban választható, változtatható.
Színeket tekintve hatalmas választék áll rendelkezésére, a klasszikus színektől, az éppen aktuális trend színekig.
A legtöbb bútorunk laminált bútorlapból készül, melyek lehetnek minta nélküli, letisztult darabok, illetve a fa mintáját hűen tükröző erezetűek. A természetet is becsempészheti otthonába tölgy, bükk, borovi fenyő alapanyagú termékeinkkel.
Meglévő elemekből kedvünk szerint válogathatunk.
Már a lakásba belépve az előszobában megjelenik a szekrény szerepének fontossága. Hiszen itt kell helyet találnunk a cipőknek, kabátoknak, melynek legjobb eszköze az előszoba szekrény. Praktikus, helytakarékos előszoba szekrényekkel, bútorainkkal biztosan meglesz a helye mindennek. Elemes rendszerekből összeállíthatjuk saját bútorunkat.
A legtöbb lakásban a nappaliban zajlik az élet. Míg régebben a teljes falat betöltő szekrénysorok voltak a jellemzőek, mára már részben de nem egészében leváltották azokat az elemes szekrények.
A modern nappali szekrények egyszerre praktikusak és mutatósak is. Polcokkal, térelválasztókkal kombinálva minden vázának és könyvnek meglesz a helye. A nappali azon felül, hogy kényelmes és praktikus, harmonizál a lakás stílusával és a benne lakók ízlés világával.
Egyszerű vonalvezetéstől a modern LED világításon keresztül.
Megjelenésében lehet modern vagy klasszikus. A modern szekrénysorok sok esetben LED világítást is kapnak, ezzel emelve a hangulat fényét. Ezen szekrények feladata elsősorban nem a tárolás – bár erre is van lehetőség – hanem inkább, a dizájn, a funkcionalitás van szem előtt tartva. A tárolás átkerült a hálószoba, gardróbszoba területére. Ezen helyiségben olyan szekrények kerülnek, melyekben helyet kapnak a napi használatban lévő ruhák. Így lényeges hogy fiókos, polcos, illetve akasztós szekrények is kerüljenek ide, mely szekrények lehetnek nyílóajtós, vagy tolóajtós.
Gyerekeknek is a legmegfelelőbbet.
Az RS kínálatában elképesztő választék áll rendelkezésére mind a gardróbszekrény, mind a hálószoba szekrény területén. A gyerekszoba berendezése nem egyszerű. Érthető módon a legtöbben hosszú évekre keresnek megoldást gyermekük számára, így fontos szempont a sokoldalúság, illetve a tartós bútorok vásárlása, mely akár kiskamasz korig vagy tovább kiszolgálja a gyerkőcöt. Az RS termékei között talál kombi gyermek bútorokat, melyek pont ezt az igényt tartják szem előtt.
Segítünk a megfelelő választásban!
Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!