HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Szekrénysorok

Kapcsolodó termékek


Szekrénysorok a mindennapi tárolásban.
A szekrénysorok különféle tárolási lehetőségeket biztosítanak számunkra. Több helyiségben is megtalálhatóak, nagyon sok funkciót betöltve.
A nappali bútor összeállítások lehetnek média tároló résszel ellátottak, nyitott polcos elemek, vagy zárt és ajtós kialakítással létrehozott elemek is.
Elemekből összeállítható, variálható. Mire is van szükségem?
Sok bútorcsalád nagyon nagy előnye, hogy elemenként összeállítható, ezáltal kedvünkre variálhatjuk a különféle megoldásokat. A tér kihasználásának szempontjából is ez az egyik legjobb megoldás. Amennyiben térhatást szeretnénk növelni, mindenképpen válasszunk tükrös és üveges megoldásokat.
Extrákkal felszerelve praktikusabb.
Külön extra lehet még, egy LED világítással ellátott polc, mely kiemeli a bútorokat. A modern stílusok kedvelői számára megtalálhatóak push-openes nyitással rendelkező szekrények, melyek még légiesebb hatást biztosítanak otthonunk számára. A több részes garnitúráknak köszönhetően kialakíthatunk komplett tároló részeket, amelyekben kényelmesen tárolhatjuk kedvenc darabjainkat.
Egyedi kialakítással és elemválasztékkal állunk rendelkezésére. Tolóajtós, nyíló ajtós, fiókos ruhásszekrényekkel is találkozhatunk, és a változatos felosztásnak köszönhetően rendszerezhetjük kedvenc öltözékeinket. A klasszikus design jegyek kedvelőinek javasoljuk például Lina és Koni szekrénysorainkat.
Segítünk a megfelelő választásban!
Amennyiben akciós szekrénysorokat keres látogasson el Áruházaink valamelyikébe, vagy kövesse figyelemmel rendszeresen weboldalunkat.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!