HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Az előszoba, mint fogadóhelyiség

Az első benyomás nagyon fontos az otthonunkról annak, aki átlépi a küszöböt.
Az előszobád összeköti a külvilágot a lakásoddal s amint belépünk oda, máris betekintést enged a lakásod többi részébe is mind stílusában, mind pedig a berendezést illetően.
Alapvetően egy funkcionális térről van szó, így a jól kiválasztott bútorokkal egy praktikus, helytakarékos előszobában biztosan meglesz a helyük a cipőidnek, kabátoknak, ahol kényelmesen indíthatod vagy zárhatod a napodat.
A bútorok méretét és elrendezésüket természetesen az előszoba nagysága fogja meghatározni, így érdemes már vásárlás előtt szemügyre venni mik is a lehetőségeid.
Gondold végig mi mindent szeretnél itt tárolni, raktározni. A tároláshoz a legmegfelelőbb bútor kiválasztását -a helyiség méretének megfelelően- cipőid, ruháid mennyiségéhez és a ritkán használt háztartási eszközök (pl. porszívó vagy esetleg létra) nagyságához érdemes igazítanod.
Választhatsz komplett előszoba falakat, amely már adott összeállításban tartalmazza az alap előszobai bútorelemeket: fali fogas, cipőtartó komód, tükör, így egyszerűen csak leméred a helyet és kész, máris birtokba veheted.
Ha önálló bútorokból állítod össze csinos kis előszobádat, ez esetben anyagukban is rendkívüli a felhozatal, teljes mértékben illesztheted a stílusodhoz, a lakás többi bútorához,- a fenyőbútortól, a laminált magasfényű kivitelűig, a dizájnos vagy színes betéttel készült elemenként variálhatóig.
Amennyiben különálló bútorokat fogsz használni, kiegészítheted cipőtartókkal, komódokkal, kisebb fotelekkel, kárpittal bevont ülőkékkel, tükörrel, fali polcokkal, szekrényekkel, önálló fogassal ahogyan az ízlésed kívánja. Ez azért is lehet jó választás, mert könnyen mozgathatók és könnyen lecserélhetők kiegészíthetők az egyes bútordarabok.
A mindennapi használatú cipők, papucsok, táska, kulcsok számára egy kisebb komód vagy lerakóasztalka is jó szolgálatot tesz majd.
Ha kisebb előszobával rendelkezel, érdemes esetleg plafonig kihasználnod a teret és nagyobb szekrényekben vagy gardróbszekrényben gondolkozni, sőt a gardrób tetejére még magasított elemeket is helyezhetsz, hogy biztosan minden elférjen és elkerüld a zsúfoltságot.
Ha nem rendelkezel elég falfelülettel, akkor sincs gond, ugyanis vannak olyan előszoba szekrények és gardróbok, melyeknek ajtaján található a tükörfelület, akár csak díszítő célzattal vagy akár teljes terjedelmében, de ezzel is megkönnyítve a mindennapi készülődésedet. Jelen esetben nemcsak a funkciója miatt telitalálat egy ekkora tükör, hanem, hogy optikailag is nagyobbítja a teret.
Előszobád berendezése kapcsolódhat a lakás további bútoraihoz, színben, anyagban, stílusban komplett bútorcsaládokat találsz a kínálatunkban, ami teljes harmóniát kölcsönöz otthonodnak.
Ha kicsit bátrabb vagy akkor a kiegészítőkkel már rögtön belépéskor lenyűgözheted a vendégeidet, s te magad is jobb kedvű leszel, amint hazaérsz egy fáradt nap után.
Azonban ne felejtkezz el a dekorálásról!
Ilyenkor jól jönnek a minőségi, egyedi falmatricák, egy tekercs tapéta, egy-egy nagyobb méretű kép. Ahhoz, hogy impozáns legyen, a tapétából is elég egy csíknyit feltenned, vagy a fal egyik felét valamilyen színűre lefestened; a képeken lehet a családod, mely megörökíti a szép emlékeidet és ezek által máris egyedi hangulatot teremtettél.
Ha sikerült stílusos bútorokat, színeket, ízléses dekorációkkal kombinálnod, akkor egy patinás előszobabútor a lakás büszkeségévé is teheti a helyiséget, ahová tényleg jó érzéssel térsz haza vagy fogadhatod vendégeidet.
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!