HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Hogyan válaszd ki a tökéletes gyerekszoba bútorokat?

Építs gyerekszobát moduláris bútorokból, gyermekednek
A Modulo bútorcsalád elemeinek variálhatóságával lehetővé vált, hogy te és a gyermeked együtt alakítsatok ki, egy tanulásra, játékra és pihenésre alkalmas intim teret, ahol teljesen komfortosan érzi magát majd bármely tevékenység során.
Bátran variáljátok az elemeket, a színeket; legyél vele együtt a saját lakberendezőtök.
Hiszen ti válogathatjátok össze egy komplett, moduláris gyermekszoba, vagy ifjúsági szoba teljes berendezését, azonos stílusban, a saját ötleteitekből.
Segítünk kiválasztani a tökéletes bútorokat gyermekszobába, akár hagyományos, akár modern lehetőségeket keresel. Gondoljátok végig a bútorok stílusát, a tárolási kapacitásokat, könyvespolcokat, a színek összhangját, az egyes elemek sorrendjét, vagyis mindezeket hogyan tudjátok az enteriőrhöz igazítani majd. A kényelmes kárpitosbútorokról se feledkezzetek meg! A szobában lehetőség szerint rendezzetek be egy tanulósarkot, íróasztallal, számítógép állvánnyal és természetesen egy kényelmes forgófotellel, hogy itt öröm legyen a tanulás.
A gyermeked preferenciái a legfontosabbak fejlődése és tanulása érdekében, de a tanulás mellett a szoba lehetőleg már egy cseperedő kamasz igényeihez igazodjon.
A helyiséget alkotó komplett gyerekbútorokat úgy válogassátok össze, hogy a szoba a tanulási folyamatok mellett már nemcsak a játék színtere lesz, ugyanis fokozatosan egyre nagyobb igény alakul ki az elvonulásra, pihenésre, kikapcsolódásra.
Tervezhettek fahatású bútorlapokat, színes vagy fehér elemeket is, keverhetitek azokat ízlésetek szerint, a bútorelemek 5 féle színben kombinálhatók szabadon.
Az elemek sokasága számtalan variációt és kombinációt rejt magában, és rendhagyó módon a fogantyúk pozíciója szintén választható, így ti tudjátok eldönteni hová is szeretnétek tenni azokat a komplett szetteken, teljes gyerekbútoron.
Mindez a szabad tervezés kivételes lehetőséget ad elképzeléseitek és egyéni igényeitek összehangolására, ahol modern, kifinomult, elegáns és időtálló modulok állnak rendelkezésre a gyermek és ifjúsági szoba megtervezésekor.
Ezt az adott bútorcsaládot igényeiteknek megfelelően variálhatjátok, színekkel formákkal; választhattok az elemek közül ajtós, fiókos szekrényeket, lebegő fali elemeket, kisebb gardróbszekrényt, tükrös vagy sima ajtós kivitelben, komódokat, polcokat, tv állványt, függő és álló vitrineket, melyeket elhelyezhettek játékosan a szoba teljes magasságában is.
Minden elembe tehető plusz kivehető polclap, melynek alapból biztosítva van a furata, így változtathatjátok hová helyezitek a szekrényben.
Ugye tudjuk, hogy általában a kamaszoknak nem erőssége a rendrakás :), nos ennek a moduláris bútorcsaládnak az a rendkívüli előnye, hogy a szoba gardróbelemeit padlótól a plafonig teljes magasságban be tudjátok tervezni, így tökéletesen funkcionálnak, rengeteg tárolási, pakolási felületet biztosítanak majd, ahová remekül elrejthetők a ruhák, felesleges holmik.
A cseperedő gyermekeknél egyre nagyobb igény jelentkezik a pihenésre, baráti csevegésre, így érdemes egy beszélgetős sarkot is kialakítanotok, ahová beszerezhettek egy kényelmes kanapét, egy vagány kinézetű fotelt, puffokat vagy egy dizájnos sarokgarnitúrát is.
A kihúzhatós kanapékkal helyet is spóroltok, a lábtartós sarokgarnitúrák nagy fokú kényelmet biztosítanak. A relaxos elemek kifejezetten kényelmes olvasást, tévézést, igazi „házimozi” élményt tudnak nyújtani gyermeked és barátai számára.
A variációs lehetőség végtelen. Bátran és kreatívan tudjátok berendezni a saját birodalmát!
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!