HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

FAKTUM- MINŐSÉG. BIZTONSÁG. HARMÓNIA.

Hiszünk abban, hogy egy biztonságos bútor nem csak a baba, de a szülők álmát is nyugodtabbá teszi.”
Gyerekbútoraink minőségi alapanyagokból készülnek el munkatársaink gondos kezei között.
Meggyőződésünk, hogy az empatikus, szeretetteljes gondoskodás a biztosítéka annak, hogy gyermekeink felhőtlen, vidám életet éljenek.
Gyermekeink harmonikus környezetben felnőve, boldog és sikeres felnőttként saját családjuknak adhassák át a kapott gondoskodást."

Faktum: a biztonságról, kivitelezésről

A Faktum 2019. évben bekerült a „Superbrands” márkák közé!
Miért fontos, és nagyszerű dolog ez mindannyiunknak?
-Mert a döntést nem kimondottan „babás” kereskedelemben érdekelt szakemberek hozták, hanem az országos és nemzetközi feltételrendszert kidolgozó és az annak való megfelelést kutató szakemberek.
Vagyis, a Faktumot, mint megfelelő reputációval, goodwillel, etikai megítéléssel, veretes történelemmel, közismertséggel, tudatos innovációval és következetes stratégiával rendelkező márkanevet ismerik el a „Superbrands” díj megkülönböztető jelzéssel.
Ez az elismerés nem jöhetett volna létre partnereink lojalitása és a vevők felé mutatott elkötelezettsége nélkül!
100 % bájosság, 100 % kedvesség, 100 % jókedv, 100 % biztonság
Amikor gyerekbútoraikat tervezik, a gyártási folyamatok kapcsán, segítségünkre van a TÜV SÜD * minőségbiztosítási rendszer, amelynek szakértői szigorú szempontok szerint minősítik a bútoraikat, elismeréssel illetik, amennyiben megfelelnek. Így azon kevés gyermekbútorgyártó közé tartoznak, akiknek „papírjuk is van róla”, hogy a termékeik biztonságosak. Pontosabban fogalmazva „megfelelnek a TÜV SÜD minőségbiztosítási előírásainak” :
A tanúsítvány a Faktumnál büszkeség – a vásárlóknál elégedettség!
Bútoraik az ötlet megszületésétől kezdve, a tervezésen és gyártáson át, mind Magyarországon, a Faktum bútor szívében történik munkatársaik odaadó gondoskodása mellett.
Bútoraikat Magyarországon készítik el a saját üzemükben, amellyel nemcsak a magyar családok megélhetését támogatják, de gondoskodnak a kiváló minőségű bútorgyártáshoz szükséges feltételek megteremtéséről is.
Bútoraik úgy vannak kialakítva, hogy hozzájáruljanak a kismamák és kispapák mindennapi gondoskodásához, úgy ahogy mi is gondoskodunk gyermekinkről.
Könnyebbé teszik számukra nem csak a rutinszerűvé vált pelenkacserét és a késő esti éjszakázásokat, így 100%-osan kiélvezhetik a kisbaba első feledhetetlen pillanatait, amely örökké bevésődik a szülők emlékeibe.

Bababútor biztonsági paraméterei

A fa felületek “bababarát” felületkezelő anyaggal vannak kezelve, így nyállal érintkezve sem oldódik ki semmilyen káros anyag.
A babák első felfedezése közé a kiságy rácsai is beletartoznak, éppen ezért babaágyaikhoz rágásvédőt is biztosítanak. A rágásvédő, fontos biztonsági tartozék - ez tulajdonképpen egy műanyag burkolat, amely körbe veszi az oldalrács felső szélét és megvédi a gyermek lágy ínyét és fejlődő pici fogait, a közvetlen környezet felfedezése kapcsán.
A babaágyakhoz tartozó kókuszbetétek tökéletesen szellőznek és nem engedik, hogy a baktériumok és poratkák elterjedjenek benne.
Ütközésgátlóval ellátott bútorok fiókjainak és komódjainak ajtaja megelőzi az esetleges baleseteket, így a kisgyerek nem tudja rácsapni a kezére. Bútoraik éles élek nélkül vannak kialakítva, ami megakadályozza, hogy a kisgyerek kárt tegyen magában.

Bababútorok felületkezelése és tisztítása

Lakozott, festett fa bababútoraikat könnyen letisztíthatjuk benedvesített vagy száraz mikroszálas törlőkendővel, ugyanis a felületük sima, ezért nem kell tartani a repedésekben megbúvó szennyeződésektől.
Bababútoraik sokszínűek és átalakíthatók.
Többek között a komódok és a babaágyak magasíthatóak igény szerint. Továbbá a gyermek(ek)növekedését követi az ágy fekvőfelülete, mely 3 magasságba állítható a földtől.
Hosszabb távra tervezhető modulok
A rácsos ágyak nagy része már átalakítható, a rácsot leveheted, kihúzhatod, az ágyat megfordíthatod, ahogyan nő a gyermek és ezáltal igényei, úgy változhat meg az ágy funkciója is. Egy rácsos babaágy, lehet állítható magasságú, ez az első rács levehető, később csecsemőágyból gyermekággyá alakítható, melynek praktikus kiegészítője lesz a leesésgátló, amit szintén megtalálsz kínálatunkban.
Javasolt előre megfontolni, hogy meddig szeretnénk használni a kiságyat, mert vannak olyan kiságyaik, amelyek kis heverővé alakíthatók és akár az óvodáskor végéig is használhatók, ezek általában 140*70-es fekvőfelülettel rendelkeznek.
Ha elegendő hely áll rendelkezésre érdemes egy ilyen átalakítható kiságyban gondolkodni. Ha túl kicsi babaszobát tudunk berendezni a csöppségnek, akkor az úgynevezett kombi ágy a legideálisabb választás, amely könnyen más funkcióssá átalakítható.
Léteznek már olyan 5 az 1-ben babaágyak, melyek nem csak heverő, de íróasztal funkciót is betöltenek, sőt még egy kis testvér érkezésénél is megoldást nyújtanak, így nem kell újabb babaágyat vásárolni.

Tárolási kapacitások

Villámgyorsan elérkezik az az idő, amikor kevésnek bizonyul az elsőnek beszerzett néhány bútordarab, így a Faktum mindenre is gondolva, további furfangos, és hasznos helykihasználású darabokat is kínál.
Kezdetben a legszükségesebb a babaágy, kiságy, pelenkázókomód vagy pelenkázóasztal.
Gondos tervezéssel ez a bútordarab csípőmagasságú, így kényelmesen fölé tudunk hajolni. A pelenkázólapot nem ajánlatos telezsúfolni, így könnyebb lesz a babát tisztába tenni és magát a komódot is könnyen tisztán tartani.
A kellékek, holmik tárolására tehát egy jól kialakított fiókos, polcos szekrény lehet a legalkalmasabb, de segítségünkre lehet ebben még egy komód és egy polc is, ahol a babaápolási kellékeket, kis ruhákat tudjuk raktározni.
Ahogy nőnek a gyerekek, gyarapodnak a ruhák, cipők, játékok, ezzel együtt megnő a tárolókapacitás iránti igény is. Ilyenkor érdemes körülnézni a bútorkínálatban, ahol találunk nagyobb szekrényeket, sok fiókos és nagyobb, polcos tárolókat is.
Vannak olyan kialakítású komódjaik, melyek egy pelenkázó rátéttel bababútorként funkcionálnak, ám ha ezt a szerkezetet az idő haladtával levesszük, máris egy normál komód lesz belőle, melyet meghagyhatunk a növekvő gyermek szobabútoraként, vagy áthelyezhetjük a lakás más helyiségébe is, teljes értékű berendezésként.
Bútorcsaládok variációs lehetőségei
A gyártó által kínált kreatív megoldások és többfunkciós bútorok lehetővé teszik, hogy ugyanabból a termékcsoportból, időről-időre egymáshoz illő darabokat találjunk ezzel is megkönnyítve a vásárlást és a berendezkedést!
A gyártó odafigyel arra, hogy évekig tudjunk újabb és újabb modulokat beszerezni a már meglévő bútorcsalád kibővítéseként, mellyel igazán harmonikussá tehető a baba-, majd a későbbi gyerekszoba is.
Színben, formában rengeteg variációs lehetőséggel tervezhetünk. A különböző funkciók mellett, fontos az kiságyak, komódok mérete, átalakíthatósága és természetesen a külső megjelenés is sokat számít, amely a folyamatos tervezés és dizájn által időről időre frissül, megújul. Ezek a tényezők együtt alkotják az ideális választást, hogy sok öröm legyen a babában, és a szépségesen berendezett miliőben.
A sok-sok praktikum és a részletekre való odafigyelés előrelátóan a jövőbeli kiadások csökkentését szolgálja, mellyel maximálisan a családok kiadásaira is tekintettel vannak.
Áruházainkban a tervezhetőséget, kivitelezést a bútorcsaládokhoz tartozó elemjegyzékek és színminták segítik.

*TÜV: „Az ÉMI-TÜV SÜD által kiadott tanúsítvány garancia a gyártónak, a forgalmazónak és az üzemeltetőnek , hogy a termék megfelel a vonatkozó biztonságossági és jogi követelményeknek. A vonatkozó 2009/48/EK irányelv és a 38/2011 (X.5.) NGM rendelet célja, hogy kizárólag biztonságos gyermekjátékok kerüljenek forgalomba. Az ÉMI TÜV SÜD KERMI osztálya vizsgálataival segíti Önt a magyar, európai és amerikai szabályozások, szabványok vagy akár az egyedi kötelezettségek teljesítésénél.
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!