HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Helytakarékos gyerekszobák

Praktikus és helytakarékos megoldások a gyerekszobában
A gyerekszoba gyakran a lakásunk legfontosabb része. Az RS Bútor kínálatában számos olyan berendezést megtalálsz, ami gyakorlatilag végtelen variációs lehetőséget kínál. Rengeteg praktikus ötletet, helytakarékos megoldást, egészséges fenyőbútort, íróasztalt megtalálsz a választékunkban. A variálhatóságnak köszönhetően nagy és kis szobák berendezéséhez egyaránt nyújtunk megoldásokat.
Nagy kihívást jelenthet egy kis méretű szoba berendezése, különösen, ha gyermekünk óvodából iskolába megy, vagy ha több iskolás gyermek osztozkodik egy szobán. Ha magadra ismertél, íme néhány kreatív tanács, amit érdemes lehet kipróbálnod.
Használd ki a szoba magasságát, ha kicsi a szoba alapterülete! Érdemes magas szekrényeket beszerezned és polcokat tenni olyan magasra, amilyen magasra csak lehet. Sok-sok hely lesz pakolni, egy szobában elférhet gyereked összes holmija.
Érdemes a mennyezetbe, vagy a bútorokba rejtett spotlámpákkal bevilágítani a gyerekszobát, így a csillár nem vesz el értékes helyet a térből, és nem lesz a szoba közepén egy lelógó lámpa sem.
Ha több gyereked van és egy szobán osztoznak, az emeletes ágy a legpraktikusabb megoldás. Egy helyen ugyanis egymás alatt, illetve felett rögtön két gyerkőc is elfér!
Nagyon hasznosak a kis térben a több funkciót is ellátó bútorok. Ilyen például a szekrényágy, vagy a kanapéágy, amelyek a gyerekszobába remek választások.
A rend, és annak megtartása nagy kihívás a gyerekszobákban. Ehhez szükség lehet kosarakra, tároló dobozokra, dossziékra, és mindenféle olyan kiegészítőre, amibe lehet pakolni. Így nem lesznek szanaszét a játékok, ruhák, illetve a tanuláshoz szükséges szerek.
Használd ki okosan a sarkokat! Egy sarokszekrény, vagy sarok íróasztal is remek választás a gyerekszobába.
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!