HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Bio alapanyagok, lakkok, pácok

Világviszonylatban az egyre szigorodó szabályozások mellett a cégek folyamatos gépfejlesztési beruházásaikkal, gyártmányaik fejlesztésével a környezettudatosság jegyében gyártják a termékeiket. Kiemelt fontosságot tulajdonítanak a minőségi alapanyagoknak, így kimondottan finn, svéd borovi fenyőt használnak. A gyártás során keletkezett forgács egy részét állati alomnak értékesítik, a maradékot brikettálják, így teljesen újra lehet hasznosítani a keletkező melléktermékeket.
A minőséget még nagyban befolyásolhatja a fenyők gyanta tartalma, ugyanis ez minél magasabb, annál tartósabb lesz a termék. A natúr fenyőfa színe a kezdeti világosról a fény hatására egyre besötétedik, patinája idővel még inkább kiemeli a faerezet szépségét, ez adja a színbeli és minőségi változást.
Ezek a természetes faanyagok kiváló alapot jelentenek tehát szobád vagy egész otthonod kialakításában, fontos szerepük van a komfortos hangulat megteremtésében.
Naturális színe, érett patinája vagy épp a színes pácok, megnyugtató árnyalatok, textúrák segítenek a harmónia megteremtésében és hozzájárulnak a kifinomult összkép létrehozásához.
Örök divat a lakberendezésben a skandináv stílus, ami mellé betársíthatsz egyre tudatosabb vásárlói magatartást, ami azt jelenti, hogy olyan tartós anyagokat választasz, amelyek hosszabb távon társaid lehetnek otthonodban.
A fenyő-, és fabútorok értékei generációkon keresztül megmaradnak, úgynevezett „örökzöld” darabok, melyeket utólag is kiegészíthetsz, színei változtathatók, s egy kis felületi kezeléssel új megjelenést adnak a bútornak.
Kínálatunkban megtalálod lakásod teljes berendezéséhez használható fenyő-, és fabútorokat, kiváló választás lesz természetessége révén gyermekednek, vagy neked, ha te is szeretnéd becsempészni az erdő lágy illatát az otthonodba. Az egészséged védelmében fontos és nem elhanyagolható, hogy 
  • szabályozza a szoba klímáját, 
  • száraz helyen veszít nedvességtartalmából, 
  • párás helyen pedig felveszi a nedvességet, 
így egyenlítve ki a páratartalmat egyes helyiségekben. Piciktől nagyokig mindenkinek ajánljuk a korához, stílusához legmegfelelőbb termékeket, s moduláris rendszerük miatt évről-évre te is bővítheted a bútoraid számát, ezáltal teret adva kreativitásodnak. Kívánság szerint babaszobából pikkpakk csinálhatsz gyerek-, vagy kiskamasz szobát, mert mindenre van megoldásunk, ahogy cseperedik a gyermeked, az ágyakat, komódokat is igény szerint alakíthatod. Így új igényeknek megfelelő szobát, stílust, színharmóniát kölcsönözhetsz a lakótérnek.
Ha a gyerekszoba hangulatát szeretnéd felfrissíteni, elég egy-két színesre pácolt darabbal megspékelni a szobát, így amolyan instant megoldással a gyermekednek vidám hangulatú kuckót tudsz varázsolni. De akár azt is elképzelheted, hogy a fenyőkomódod fiók előlapjai, szekrényajtóid, váltakozva más és más színben pompáznak, mert lehetőséged van a pácszínek keverésére, így még izgalmasabb összeállításokat tudsz megvalósítani.
Kislányoknak rózsaszínt, a kisfiúknak a kék színeket ajánljuk, de természetesen a ti ízlésetek a meghatározó, a gyerekszobába ezután garantáltan beköltözik a jókedv, a tanulási kedv és a mosoly is.
Ha színezett bútorban gondolkodsz, akkor érdemes tudnod, hogy a pácolás olyan felületszínezési eljárás, mely a fa rajzolatát nem eltakarja, hanem kiemeli- célja a fa természetes szépségének hangsúlyozása, különleges színhatások elérése. Hazánkban a színezett fenyőbútorok pár éve robbantak be a köztudatba, először a gyermekbútorok játékosságát változtatva, majd beszivárgott a lakberendezés teljes spektrumába előszobáktól a hálószobák berendezéséig.
Áruházainkban majd 20 -féle pácszín közül válogathatod össze a neked tetsző bútorokat.
Imádod a lilát vagy a sárgát? - de eddig nem gondoltad, hogy fenyőbútoron is megjelenhet?!
Nálunk lehetséges! Immár te is kibővítheted meglévő bútordarabjaidat egy-egy határozottabb, karakteresebb színnel is, ahol igazán otthonosan érezheted magad, ezáltal pedig olyan érzésed lesz, mintha új helyre költöztél volna. :)
Nyakunkon a nyár, ami téged is elgondolkoztat nyaralód bútorzatának felújításán… Gyere és válogasd össze e nemes darabokat, előszobától, az étkezőn és nappalin át egészen a borospincéig; garantált lesz a szabadság és természetközeliség érzése és itt is bátran játszhatsz a színekkel. A világos-, vagy sötétbarnára vagy akár olívazöldre pácolt bútorokkal igazi vidékies, rusztikus hangulatot teremthetsz víkendházadba.
A környezetbarát nanotechnológiás gyártás során az oldószermentes UV lakknak köszönhetően kellemes tapintású antibakteriális felületű bútorokat tudnak alkotni, ezáltal fókuszálva a család egészségére is. Így ezen termékek vásárlásával Te is csökkenteni tudod az ökológiai lábnyomodat- ez a gondolkodás az igazi tudatos vásárló ismérve! Köszönjük, ha vásárlásaid során ezt is figyelembe veszed!
Ha a fenyő-, és fabútorok mellett teszed le a voksodat, évekre garantált, hogy minőségi és tartós, de nem utolsósorban természetes, szemet gyönyörködtető anyagokkal lesz berendezve az otthonod.
Válogass, tervezz, rendezz bátran a színes fenyőbútoraink közül!
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!