HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Babaszoba moduláris bútorokból

A Modulo bútorcsalád elemeinek variálhatóságával lehetővé vált, hogy te magad alakítsd ki azt az intim teret, ahová a kisbabátokat várod.
A babaszoba megfelelő kialakítása, stílusa, színvilága, vagyis a bútorok kiválasztása nagy kihívás lehet számotokra.
Akkor viszont könnyebb lesz a választás ha már tudjátok az érkező jövevény nemét, így mindjárt nagyobb fogódzót kaptok a bútorok színének kiválasztásához. Viszont ha nem ragaszkodtok a kialakult standardhez, miszerint rózsaszín púderszínek a kislányoknak, kék és árnyalatai pedig a fiúknak dukál- nos akkor érdemes a semlegesebb fehér vagy pasztell bútorokkal szemeznetek. A mai divat szerint naturális színek vagy azok színkombinációja lelhető fel kínálatunkban, lehet az fehér, natúr, szürke.
Ezek a bútorcsaládok inkább minimalista design szerint készültek, ideértve a baba-, ifjúsági szobába való egységeket és a kompakt méretű bútorelemeket, a plafonig beépíthető szekrényeket, gardróbokat is, ezért inkább modern lakásokba tervezhetők.
A kollégáink segítségével tervezhetsz fahatású bútorlapokat, színes vagy fehér elemeket is; keverheted is azokat ízlésed szerint, a frontokat matt vagy magasfényű festéssel is kérheted. A bútorelemeket 5 féle színben kombinálhatod szabadon, jó lesz kislány de akár kisfiú szobába egyaránt, így egy kellemes neutrális miliőt tudsz kialakítani a kicsinek.
Gyermekedet ebben a helyiségben fogják érni az első ingerek és ugyanitt ebben a szobában fogod vele a legtöbb időt tölteni a kezdeti időszakban.
Épp ezért a legfontosabb egy harmonikus, megnyugtató és kényelmes környezetet kialakítanod, amit nem kell elsőre játékokkal telezsúfolni, hiszen a picik látása csak később élesedik távolra.
Először a legszükségesebb dolgokat szerezd be, mint egy babaágy, kiságy, pelenkázókomód vagy pelenkázóasztal. A legjobb ha ez a bútordarab csípőmagasságú, így kényelmesen fölé tudsz majd hajolni. A pelenkázólapot nem szabad telezsúfolni, így könnyebb lesz a babát tisztába tenni és magát a komódot is könnyen tisztán tartani.
Az elemek sokasága számtalan variációt és kombinációt rejt magában, és rendhagyó módon a fogantyúk pozíciója szintén választható, így te tudod eldönteni hová is szeretnéd tenni azokat a bútoron.
Mindez a szabad tervezés kivételes lehetőséget ad elképzeléseid és egyéni igényeid összehangolására, ezáltal számodra modern, kifinomult, elegáns és időtálló modulok állnak rendelkezésedre a babaszoba megtervezésekor.
Kombinálhatod is a kiságyat, komódokkal, polcokkal, melyek a fiókos és nyitott építhető elemekkel kompatibilisek, ahol minden elembe tehető plusz kivehető polclap, melynek alapból biztosítva van a furata, így változtathatod hová helyezed a szekrényben.
A kellékek, holmik tárolására tehát egy jól kialakított fiókos, polcos szekrény lehet a legalkalmasabb, de segítségedre lehet ebben még egy komód és egy polc is, ahol a babaápolási kellékeket, kis ruhákat fogod tudni raktározni.
Praktikus ha a komódoknak, szekrényeknek legalább két-három fiókja is van, így a pelenkázáshoz szükséges holmikat könnyen hozzáférhető módon tudod elhelyezni.
Ennek a moduláris bútorcsaládnak továbbá az a rendkívüli előnye, hogy tökéletesen funkcionálnak, rengeteg remek tárolási, pakolási felületet biztosítva. Moduláris mivoltuk kapcsán évről-évre bővítheted az elemek számát, ahogyan a gyermeked cseperedik. A babaágyból idővel lehet kiságy is akár, némi átalakítással. A pelenkázó rátétet ha leveszed, máris egy komódot varázsoltál belőle.
Vásárolhatsz egységként a teljes bútorcsaládból, így a babaszoba berendezésedet kiegészítheted komódokkal, nyitott polcokkal, fali dobozokkal. Nappalitok, hálószobátok berendezésében is jól használhatók lesznek; szekrényekkel dohányzóasztallal és sok más elemmel kombinálhatod a lakás bármely helyiségében, ugyanabban a stílusban.

A variációs lehetőség végtelen.
Legyél bátran kreatív, ezt az összeállítást nem lehet elrontani!
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!