HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Építs magadnak nappalit moduláris bútorokból!

Ha új lakást rendezel be, vagy úgy döntesz kicsit feldobnád a nappalidat, segítünk neked, hogy praktikusan be tudd rendezni az otthonodat.
Az elemek variálhatóságával lehetővé vált, hogy te magad alakítsd ki otthonodat egyéni ízlésed alapján, így nem szükséges lakberendező vagy belsőépítész. Hiszen te válogathatsz össze egy komplett moduláris nappali, háló-, ifjúsági, előszobát azonos stílusban, a saját ötleteidből.
Egyéni preferenciáid szintén fontosak, így végig kell gondolnod a helyiséget alkotó bútorok stílusát, a tárolási kapacitásokat, a színek összhangját, az egyes elemek sorrendjét, vagyis mindezeket hogyan tudod az enteriőrhöz igazítani.
Ez nemcsak az esztétikai értékekre vonatkozik, hanem az elrendezési megoldásokra, és az adott elemek funkcióira is.
Ha ízlésed úgy diktálja kialakíthatsz klasszikus elrendezésű szekrénysort, ahol az elemek szorosan egymáshoz vannak illesztve, ami kissé robusztus hatást eredményezhet. Ezt a töménységet tudod ellensúlyozni üveges, vitrinekkel, tv-s áthidalós, nyitott polcos elemekkel.
Azonban manapság kerüljük a lakberendezésben a zsúfoltság hatását, így inkább neked is légies nappali falat ajánlunk, üveges, fémkeretes vitrinekből, polcokból, nyitott négyzetes dobozokból, melyek igen mutatós részei lesznek a szobádnak.
Kínálatunkban ezek a bútorcsaládok többek között inkább minimalista bútorokat tartalmaznak a nappaliszobákba, ideértve a kompakt méretű bútorelemektől kezdve, a plafonig beépíthető szekrényeket is, ezért inkább modern lakásokba tervezhetők.
Így teljes egészében, teljes magasságban ki tudod használni a teret mind függőlegesen, mind pedig vízszintesen is, te tudod eldönteni, hogy alacsonyabb vagy magasabb kivitelt szeretnél alkalmazni.
Az áruházainkban kollégáink segítségével tervezhetsz fahatású bútorlapokat, színes vagy fehér elemeket is; keverheted is azokat ízlésed szerint, a frontokat matt vagy magasfényű festéssel is kérheted. A bútorelemeket 5 féle színben kombinálhatod szabadon.
Az elemek sokasága számtalan variációt és kombinációt rejt magában, és rendhagyó módon a fogantyúk pozíciója szintén választható, így te tudod eldönteni hová is szeretnéd tenni azokat a bútoron.
Mindez a szabad tervezés kivételes lehetőséget ad elképzeléseid és egyéni igényeid összehangolására, ezáltal számodra modern, kifinomult, elegáns és időtálló modulok állnak rendelkezésedre a nappalid megtervezésekor.
Az adott bútorcsaládot igényeidnek megfelelően variálhatod, színekkel formákkal teheted teljesen egyedivé. Ezek a modern, moduláris bútorok multifunkcionálisak és kényelmesek, nagyon sok szabadságot adnak a tér kihasználása és berendezése szempontjából.
Választhatsz ezek a nappaliba polcokat, könyvespolcokat, tv állványt, függő és álló vitrineket leddel vagy anélkül, melyeket (f)elhelyezhetsz, szabályosan vagy érdekes geometriai formákban; szimmetrikusan, de akár eltolva, kissé játékosan is. Egyes elemeket, vitrineket felfúrhatsz falra, amely igazán extravagáns látványt fog nyújtani.
Kombinálhatsz gardróbszekrényeket, melyek a fiókos és nyitott építhető elemekkel kompatibilisek, könyvespolcokat, ahol minden elembe tehető plusz kivehető polclap, melynek alapból biztosítva van a furata, így változtathatod hová helyezed a szekrényben.
Ez nemcsak az esztétikai értékekre vonatkozik, hanem az elrendezési megoldásokra, és az adott elemek funkcióira is.
A moduláris bútorok nemcsak a nappaliban, hanem egy amerikai konyhában a konyhasarokkal összekötött nappali részben is jól funkcionálnak, remek tárolási, pakolási felületeket biztosítva.
Vásárolhatsz egységként a teljes bútorcsaládból, így nappali berendezésedet kiegészítheted komódokkal, nyitott polcokkal, fali dobozokkal, dohányzóasztallal és sok más elemmel ugyanabban a stílusban. A variációs lehetőség végtelen.
Legyél bátran kreatív, ezt az összeállítást nem lehet elrontani!
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!