HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Modulo bútor

Elegancia, letisztult forma- és színvilág, praktikus felhasználhatóság, végtelen kombinációs lehetőség jellemzi a Modulo bútorcsaládot! Gazdag elemválasztéka révén lehetővé teszi komplett nappali, hálószoba, előszoba, baba- és gyerekszoba, ifjúsági szoba és étkező berendezését is többféle színkombinációban. A bútorcsalád ötvözi a különböző méretű, színű elemeket, melyeknek az építésével tervezhetjük meg bútorainkat.


Mi teszi a Modulo bútorcsaládot különlegessé?

A bútorelemeket végtelen variációban, a saját elképzelésed szerint állíthatod össze és a színeket tetszés szerint variálhatod. 18 cm-ként egyedileg határozhatod meg a bútorok magasságát. A fogantyú tetszés szerint pozícionálható a bútoron. Az önbehúzó fiókcsúszók kényelmes, praktikus és csendes megoldást kínálnak a mindennapokban. A bútorok első osztályú, minőségi, válogatott alapanyagokból készülnek.
A gyártás során a környezetvédelmet is szem előtt tartva újrahasznosított alapanyagokat használva és a szennyező anyagok minimalizálásával készülnek a bútorelemek, amelyek CARB tanúsítvánnyal rendelkeznek. (A CARB tanúsítvány a környezettudatos termelés legmagasabb fokú elismerését jelenti.)

Ha minden centit szeretnél kihasználni, akkor tervezd meg magad a Modulo elemekből összeállított előszobád, így nem csak a méretet tudod kiválasztani, de a színeket is szabadon kombinálhatod!

Exkluzív megjelenés a nappalidnak. Egyes elemei falra függeszthetőek, amely légies és kifinomult összhatást kölcsönöz.
Nappalink központi eleme a TV, így fontos, hogy harmonikusan alakítsuk ki a körülötte lévő bútorainkat. A bútorcsaládot azoknak ajánljuk, akik maximálisan szeretnék kihasználni a helyiség tárolási lehetőségeit szem előtt tartva a designt is.

Üvegajtós tálaló variálhatóságának köszönhetően igazán modern, letisztult és elegáns megjelenést kölcsönöz étkezőjének.

Minimalista formatervezésű bútorcsalád, amely minden igényt kielégít, amely az idilli és harmonikus összhatáshoz, pihenéshez szükséges egy hálószobában. Fontos, hogy a hálószobánk harmonikus legyen, hiszen a pihentető alváshoz, a relaxáláshoz ez elengedhetetlen. A bútorcsalád elemeivel kedved szerint válogathatod össze az ágyat, éjjeli szekrényt és a gardrób szekrényt akár tükrös tolóajtóval is.
Tökéletes választás tinédzser szobának és egyetemistáknak is, mivel egy kisebb teret is praktikusan lehet berendezni vele.

Baba érkezése előtt szeretünk már mindent megtervezni. A kicsi szobájára ez most szó szerint értendő, hiszen Te választod ki a termékeket és tetszés szerint kombinálhatod a színeket. A bútorok úgy lettek tervezve, hogy később a gyermek - tinédzser szobába is felhasználhatóak és átalakíthatóak legyenek.
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!