HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Építhető hálószoba moduláris bútorokból

Legyél te a saját lakberendeződ vagy belsőépítészed. Hiszen te válogathatod össze egy komplett moduláris nappali, háló-, ifjúsági, vagy előszoba berendezését azonos stílusban, a saját ötleteidből.
Ha új lakást rendezel be, vagy úgy döntesz kicsit feldobnád a hálószobádat, segítünk neked, hogy praktikusan be tudd rendezni azt.
A Modulo bútorcsalád elemeinek variálhatóságával lehetővé vált, hogy te magad alakítsd ki ezt az intim teret egyéni ízlésed alapján.
Egyéni preferenciáid szintén fontosak, így végig kell gondolnod a helyiséget alkotó bútorok stílusát, a tárolási kapacitásokat, a színek összhangját, az egyes elemek sorrendjét, vagyis mindezeket hogyan tudod az enteriőrhöz igazítani.
Ha ízlésed úgy diktálja kialakíthatsz klasszikus elrendezésű gardróbot, ahol az elemek szorosan egymáshoz vannak illesztve, ami kissé robusztus hatást eredményezhet. Ezt a töménységet tudod ellensúlyozni üveges, tükrös kialakítással, vitrinekkel, komódokkal, nyitott polcos elemekkel.
Kínálatunkban ezek a bútorcsaládok többek között inkább minimalista bútorokat tartalmaznak, ideértve a kompakt méretű bútorelemektől kezdve, a plafonig beépíthető szekrényeket, gardróbokat is, ezért inkább modern lakásokba tervezhetők.
Így teljes egészében ki tudod használni a teret mind függőlegesen, mind pedig vízszintesen is, te tudod eldönteni, hogy alacsonyabb vagy magasabb kiviteleket szeretnél alkalmazni.
Hálószobád bútorait ki tudod egészíteni designos stílusban ide illeszkedő egyéb bútorelemekkel.
Az áruházainkban kollégáink segítségével tervezhetsz fahatású bútorlapokat, színes vagy fehér elemeket is; keverheted is azokat ízlésed szerint, a frontokat matt festéssel is kérheted. A bútorelemeket 5 féle színben kombinálhatod szabadon.
Az elemek sokasága számtalan variációt és kombinációt rejt magában, és rendhagyó módon a fogantyúk pozíciója szintén választható, így te tudod eldönteni hová is szeretnéd tenni azokat a bútoron.
Mindez a szabad tervezés kivételes lehetőséget ad elképzeléseid és egyéni igényeid összehangolására, ezáltal számodra modern, kifinomult, elegáns és időtálló modulok állnak rendelkezésedre hálószobád megtervezésekor.
Az adott bútorcsaládot igényeidnek megfelelően variálhatod, színekkel formákkal teheted teljesen egyedivé. Ezek a modern, moduláris bútorok multifunkcionálisak és kényelmesek, nagyon sok szabadságot adnak a tér kihasználása és berendezése szempontjából.
Választhatsz az elemek közül gardróbszekrényt, tükrös vagy sima ajtós kivitelben, komódokat ,-ajtós vagy fiókos kialakításban, polcokat, tv állványt, függő és álló vitrineket leddel vagy anélkül, melyeket elhelyezhetsz a szoba teljes magasságában is.
Kombinálhatod is a gardróbszekrényeket, komódokkal, melyek a fiókos és nyitott építhető elemekkel kompatibilisek, könyvespolcokat, ahol minden elembe tehető plusz kivehető polclap, melynek alapból biztosítva van a furata, így változtathatod hová helyezed a szekrényben.
Ennek a moduláris bútorcsaládnak tehát az a rendkívüli előnye, hogy a padlótól a plafonig teljes magasságban és a szoba teljes szélességében be tudod őket tervezni, így majd tökéletesen funkcionálnak, rengeteg remek tárolási, pakolási felületet biztosítva.
Vásárolhatsz egységként a teljes bútorcsaládból, így a hálószoba berendezésedet kiegészítheted komódokkal, nyitott polcokkal, fali dobozokkal. Nappalid berendezésében is jó szolgálatot tesznek, szekrényekkel dohányzóasztallal és sok más elemmel kombinálhatod a lakás bármely helyiségében, ugyanabban a stílusban.
A variációs lehetőség végtelen.

Legyél bátran kreatív, ezt az összeállítást nem lehet elrontani!
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!