HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Budaörsön új áruházat nyitott az RS Bútor

Ha bútort keres, RS!” - ez a szlogen már 31 éve ismerősen csenghet, hiszen a Superbrands, Magyar Brands -és Családbarát munkahely-díjas magyar bútorcég nagyáruházaival stabil szereplője a hazai piacnak, ráadásul az egyetlen hazai tulajdonú vállalat az élvonalban. Az üzleti sikert nemcsak a számok tükrözik, hanem az országszerte zajló fokozatos terjeszkedés is. Ennek következő állomása, hogy a budaörsi egység nagyáruházzá bővült az október 30-ai áruháznyitással.
A nagy múltú bútoráruház-lánc jól ismert szereplője a hazai piacnak, hiszen a legnagyobb forgalmat bonyolító magyar márka az IKEA, a MMX csoport (XXXLutz, Möbelix, Mömax) és a Jysk lakberendezési áruházak után. Ezt a státuszt annak ellenére mondhatja magáénak, hogy más piaci szereplők kínálatával szemben itt tényleg csak bútorokkal, közöttük a magyar bútorgyártás legnívósabb termékeivel is találkozhatunk. Az RS Bútor azonban az eddigiekhez képest is drámai növekedésen ment keresztül az elmúlt évben, hiszen éves árbevételük jelentősen, közel 20 százalékkal nőtt, mutatva a hazai vásárlók növekvő érdeklődését. A cég száz feletti szakértő munkatársa nyújt segítséget a vásárlóknak, ám az áruház közvetetten ezreknek ad munkát a honi bútorszektorban. Ezt jól mutatja, hogy az RS Bútor e hónapban Családbarát munkahely címmel is gazdagodott, amely díjat Hornung Ágnes államtitkár adta át a Várkert Bazárban.
Az RS idehaza egyedülálló módon, évről évre folyamatosan növekedő forgalmának meghatározó részét hazai gyártású bútorok adják. A klasszikustól a legmodernebb darabokig kínálják a magyar gyártók legkedveltebb termékeit, amelyek jellemzője az elegancia, a letisztult forma- és színvilág, a praktikus felhasználhatóság és a végtelen kombinációs lehetőség. Gazdag választékuk lehetővé teszi komplett nappali, konyha, fürdő, hálószoba, előszoba, baba- és gyerekszoba, ifjúsági szoba és étkező berendezését. A patinás múlttal rendelkező cég a régi vásárlók mellett különös figyelmet szentel az új nemzedék igényeinek, amelyre leginkább a dinamizmus, az önálló otthon megteremtésének vágya, a saját stílus és a mindennapi használhatóság jellemző.
Az áruházakba az elmúlt években beépült a lakberendezés, a trendi enteriőrök, és az ötletes megoldások bemutatása is.

Országszerte nyílnak az RS üzletei

A fejlődés mértékét mutatja az is, hogy a pár éve megindult vidéki terjeszkedés, illetve a működő budaörsi márkastúdió október 30-án budaörsi nagyáruházzá bővült. Az Építők útja 2-4 B. alatt található budaörsi áruház most újabb helyszínnel bővíti a vásárlási lehetőségeket azok számára, akiknek a budapesti Gyömrői úti, Reitter Ferenc utcai, és Szentmihályi úti üzletek nehezen megközelíthetők. Egyúttal Budaörs a sorban már az ötödik város, ahol az RS bútoráruházat nyit, hiszen a főváros mellett Nyíregyházán, Szolnokon és Miskolcon is találkozhatunk a magyar márkával. Az RS mindemellett shop-in-shop koncepciót is működtet a nyíregyházi, illetve a Pólus Centerben lévő MediaMarkttal együttműködésben: hibrid bemutatótermükben együtt kínálják a konyhabútorokat, valamint a hozzájuk illeszkedő háztartási gépeket és eszközöket, amelyek mindegyike meg is vásárolható.
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!