HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Menő hűtők, "minibár" a konyhádba!

A hűtőgép a háztartás egyik legfontosabb eszköze: éveken át működnie kell, mert ha elromlik, akkor az ott tárolt élelmiszerkészletet fájó szívvel ki kell dobnod.
Nagyon fontos tehát, hogy energiatakarékos modellt válassz, így sokat spórolhatsz a villanyszámlán és ezáltal óvod a környezetedet is- érdemes tehát ezt a témát alaposabban körüljárni. A konyhádban is nagyon fontos az energiatakarékosság!
Arra figyelj, hogy ne vásárolj nagyobbat a szükségesnél, mert ezzel nem csupán helyet, hanem energiát is spórolsz.
A hűtőszekrények mérete változó: a 30 literes minitől az óriás közeli, akár 650 literesig bármelyik méret megfordulhat a kínálatban. Mindez lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű helyiségbe tedd, legyen az a nyaralód, ahol általában a kisebb méretű lehet praktikus, vagy egy high tech konyha, ahol egy szabadon álló berendezés a konyhád éke lehet.
Stílusban egészen lenyűgöző a felhozatal, a romantikus vintage kivitelű pinktől, a púder kéken át a rikító pirosig, a modern enteriőrökbe pedig a klasszikus feketén át az ezüst inoxig mindent betervezhetsz. Engedd, hogy a fantáziád meggyőzzön!
A hűtők elhelyezésének variációi egyébként lehetnek: 
  • beépíthető, 
  • pult alá építhető, 
  • szabadon álló formák, 
de akár ajtajaik elosztása és átszerelhetősége is egyre több lehetőséget kínál neked.
A gépek típusai között is számtalan lehetőséget találsz, amely lehet 
  • kombinált, 
  • egyajtós, 
  • kétajtós, 
  • alul fagyasztós, 
  • felül fagyasztós, 
  • jégkocka adagolós; 
a gyártók egyre több speciális fejlesztéssel, kényelmi funkcióval szerelik fel a készülékeket. (pl.: a NoFrost automatikus fagyasztó-leolvasztást tesz lehetővé, ez a jegesedésmentes rendszer azt jelenti, hogy nem kell leolvasztani a hűtőszekrényt.)
Egy négyfős családnak 300-400 literes hűtőre lehet szüksége a mindennapi élelmiszerek tárolásához. A modell kiválasztásakor nézd meg alaposan a hűtők belső felszereltségét: tojástartó, palacktároló, túlhűtés-mentes zöldségtároló, hidegvíz adagoló, jégkocka készítő…stb., mely mind-mind a te kényelmedet szolgálhatja.
Ámbár, ha kicsit elakadsz a számok és energiaosztályok sűrűjében, szakértő kollégáink szívesen segítenek neked a legmegfelelőbb ár-érték arányú gépeket megtalálni.
A meleg napokon különösen nagy szerepet kapnak a hűtők, ugyanis neked is figyelmet kell fordítanod arra, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot igyál, napközben elsősorban a víz fogyasztása javasolt.
Természetesen ez a megnövekedett folyadékigény azzal is együtt jár, hogy az átlagosnál többször nyitjuk/nyitnád a hűtőszekrény ajtaját, ami bizony nem túl gazdaságos. Ilyen esetben minden nyitáskor meleg levegő áramlik a hűtő légterébe, és a hőmérséklet visszaállítása sok energiát igényel, ezért is pazar megoldás az ilyen kialakítású hűtők ajtaján található jég-, és vízadagoló, hogy könnyedén kinyitás nélkül lehessen használni.
A kellemes hideg víz vagy a jégkocka egy gombnyomással a poharadba landolhat, de lehet vele jégkását is készíteni. Amikor nyár esténként összejöttök a barátokkal beszélgetni, iszogatni egy hűtött limonádéval vagy egy sörrel, nincs is annál jobb kikapcsolódás. De ha egy ínycsiklandó koktélra, vagy egy jó fröccsre vágynak a vendégeid, a hozzávalókat villámgyorsan elővarázsolhatod a „szuper minibárodból”.
Mindenkit ízlése szerint tudsz kiszolgálni és tény, ami tény, hogy egy fülledt nyári estén, ezek az italok hűtve (a koktélok jégkockával) az igaziak!
A jégkásából készíts színes italokat, hogy barátaidat és családodat el tudd kápráztatni a menő és ízesített koktélokkal,-de figyelj arra, hogyan kérik:

„Rázva, nem keverve!” :)

Legyél te a társaság legjobb házigazdája!
Egészségetekre!
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!