HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Zenél és még világít is, -hangulatba hoz!

Kényelmes és esztétikus: a modern kárpitozott sarok pihenésre szólít fel, az üléskialakítás elég helyet kínál az otthoni ellazuláshoz, ráadásul olyan kényelmi funkcióval van felszerelve, hogy otthonod igazi oázisa lehet. A kanapén integrált, kifinomult technikai felszerelés is található, amely minden pillanatot vagy estét is élménnyé varázsolhat. 
A karfára helyezett csatlakozókkal és kezelőszervekkel vezérelheted a kanapéba épített RGB LED világítást, mely dizájnos LED-csíkban színváltó funkcióval rendelkezik, így hangulatodnak megfelelőre színezheted a  lakásod  egy gombnyomással. Képzeld el, hogy más színben látod a világot! :)
Dőlj hátra! - válaszd ki kedvenc zenédet pihenés közben, hallgasd a beépített hangszórón, s élvezd a kanapéba épített hangrendszer előnyeit. A  zenelejátszás a beépített érintőpanelen keresztül vezérelhető, amire bluetooth-on keresztül telefonodat, tabletedet vagy erre alkalmas tévédet is csatlakoztathatod. Sőt! Ha okos eszközeid lemerültek, -ezen garnitúra eszközparkjával- már ez sem lehet probléma, ugyanis a kartámaszba épített USB töltővel pillanatok alatt újratöltheted eszközeidet.
Ez a kényelmes bútor az egész család számára elegendő helyet biztosít a közös kikapcsolódáshoz, legyen az zenehallgatás vagy tévézés. A hullámrugókból és poliéterhabból készült kiváló minőségű ülőfelületen, és párnák közt pillanatok alatt elfelejtheted a mindennapi problémákat és újra feltöltődhetsz te is és családod is. 
De akár egy betoppant vendég elszállásolása, sem okozhat fejtörést, akinek pár mozdulattal nyugvóhelyet varázsolhatsz, ugyanis a sarokgarnitúrába vendégágy is be van építve, ágyneműtartóval.
Ne habozz tovább és élvezd otthonodban ezt a modern, minden igényt kielégítő kanapét! Zenélj, színezz, ahogy a hangulatod diktálja!  :)
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!