HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

A rattanbútorok hangulatában

A rattanbútoroknak hangulata van. Ha mediterrán stílusú otthonra vágyunk akkor mindenképpen ilyen bútort válasszunk hozzá. A rattan tulajdonképpen több pálmafajta összefoglaló neve, amelyek Ázsia és Afrika trópusi területein nőnek. Rendkívül változatosak, vastagságuk például néhány millimétertől néhány centiméterig terjed. A legtöbb rattanféle más növényekbe kapaszkodva él, némelyik akár több száz méter hosszúra is megnő.
Ami a színhasználatot illeti a meleg árnyalatok dominálnak, mint a zöld eltérő árnyalatai (fenyő zöld, moha zöld) a vanília, a bézs, a barack, a barna különböző árnyalatai (rozsda barna, meleg barna), a narancs, okker, kukorica sárga, tört fehér és a kék melegebb tónusai. Ajánlott olyan textileket választani hozzá melyen romantikus rózsaminták, áttetsző csipkék vannak, a természetes anyagok részesülnek előnyben.
A rattanbútorok egyik legfőbb jellemzője a természetesség, a rusztikusság, vidámság.
Ezen bútorainknak köszönhetően otthonunkat valódi mediterrán oázissá varázsolhatjuk, ami melegséget, harmóniát, vidámságot fog sugározni.
Vigyázzunk azonban arra, hogy ne zsúfoljunk össze túl sok bútort. A természetességet a szellős elrendezés, a mérsékelt kiegészítő felhasználás is segíti a bútorokon kívül.
A rattanbútoroknak kisugárzása van. Melegséget, természetességet árasztanak, pihentető hatást keltenek. Ha valaki otthonába mást stílust szeretne, ezek a bútorok a nyaralónkba tökéletesen illenek.
Tisztításuk könnyű, elég, ha rendszeresen portalanítjuk őket (akár erős porszívóval, akár puha kefével). Ha egyik-másik nagyon elkoszolódott, nedves ruhával, szintetikus tisztítószert mellőzve távolíthatjuk el a szennyeződést.

loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!