HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Házimozi érzés otthon?! Miért ne!

Praktikus és komfortos relax garnitúrák és fotelek
Hazánkban általában a kisebb lakásokban a többfunkciós garnitúrákban gondolkodhatunk, hagyományosan itt az ülőgarnitúra egyben fekvőhely is, két egyszemélyes fotellel kombinálva.
Azonban a modernebb kialakítású fotelek, sarokgarnitúrák bizonyos elemei már mozgathatók is és rendelkezhetnek állítható kényelmi funkcióval, ha van elegendő hely a kinyitásukhoz.
Ha nagyobb méretű házban élsz, akkor már egész mások lehetnek az elvárásaid, így kínálatunkat bogarászva találhatsz önálló, nappaliba való komplett 3+2+1 kialakítású vagy manapság már beépített relax funkciós kétszemélyes kanapéágyat is, mellyel egyedi komfortigényeidet is kiaknázhatod.
Napjainkban már nem számítanak luxusnak és kínálatunkban is egyre inkább elérhetők az ún. házimozi/relax fotelek, garnitúrák és kanapéágyak. Ezek különlegessége, hogy több ponton állíthatók, automata lábfelemelő funkcióval (is) rendelkez(het)nek, némelyeknél még újságtartó, pohártartó, mozgatható fejtámla is van a kényelmes moziélmény kedvéért.
A garnitúráknak és foteleknek a teljes komfortot pedig a különlegesen puha bevonat és a párnázottság adhatja, otthonodban a legtermészetesebb hatást keltve.
Széles ülőgarnitúra és fotelválasztékunk minden ízlést és igényt kiszolgál, gyere és szeress bele saját kényelmes foteledbe!
Vásárlás előtt mindenképpen érdemes egy ilyen garnitúrát kipróbálni, a textúráját végig simítani, és a lábtartó praktikumát pedig már csak a komfort megtapasztalása miatt is! :)
Ha színválasztásnál a visszafogottabb színeket részesíted előnyben, könnyen feldobhatod a látványt egy színes kiegészítő puffal, párnával, pléddel.
Gyere és engedd, hogy ellazítsunk!
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!