HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Sarokgarnitúrák

Az RS sarokgarnitúra választékát tekintve megtalálható kínálatában a szövetes bevonattal rendelkező bútoron kívül, az exkluzív bőr sarokgarnitúra is. A bőr bútorok nagy előnye , a hosszútávú használhatóság, természetes alapanyagának köszönhetően pedig légáteresztő és véd a porallergia ellen is.

Kapcsolodó termékek


Sarokgarnitúra nappali fő eleme.

A sarok ülőgarnitúrának kiemelt szerepe van a kikapcsolódásunkban, pihenésünkben, mindemellett vendégek fogadásakor is. Választásunk során mindenképpen vegyük figyelembe a hely adottságait, gondoljuk át milyen célt fog legfőképpen szolgálni az adott összeállítás.

Nem csak egy egyszerű ülőfelületről beszélünk. Többről.

Amennyiben vendégágyként is funkcionálna, javasoljuk a kihúzható kanapékat. Az összharmónia szempontjából is fontos a megfelelően illeszkedő forma és szövet kiválasztása. Kínálatunkban szerteágazó a választék a méreteket és színeket illetően is, így biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.
A fekvő valamint ülőfelület belső része és szerkezete készülhet:
  • habszivacsból
  • rugóból


Alakban, formában, méretben több típus kínálunk.

Formailag az L alakú sarkon kívül van az „U” alakú sarok mely U alakot formál meg, két rövid oldala is van. Nagyobb a térigénye, ebből fakadóan ez a fajta kanapé nagyobb kényelmet biztosít, ezáltal több hely jut a pihenésre úgy a mindennapokban, mint a vendégfogadás alkalmával.
Fekvőfelület kínálatunkban talál XXL, azaz extra nagy fekvő- és ülő felülettel rendelkező darabokat is, melyeknél a háttámla kialakításban is óriási a választék. Mindenki megtalálja a számára legjobbat.
Háttámla kialakítás lehet:
  • párnázott,
  • fix támlás,
  • divatos fix támla racsnis fejtámasszal.
Léteznek szintén L alakú vagy U alakú sarokkanapék, amelyek ággyá alakíthatók. A helyiség és a személyes preferenciák döntik el, hogy melyik ágyfunkció a legalkalmasabb. Az ágyazható sarok a legnépszerűbb, amely lehet ágyneműtartós is, ami további előny. Az ágyfunkció lehet:
  • dönthető,
  • kihúzható,
  • lehajtható.
Ülőfelülettől az ágyneműtartóig.
Az ágyneműtartó a bútor testbe beépített tárolóhely, mely igazán kihasználható funkció. Az ágynemű, a használaton kívüli párnák és takarók szó szerint egy szempillantás alatt eltűnnek az ülőgarnitúra belsejében, így mindennek akad benne hely.
Elemekből kedvünkre variálhatunk, állásán változtathatunk, kiegészítőkkel egyedivé alakíthatjuk.
A sarok ülőgarnitúrák nagyobb hányada már, jobbra, balra is szerelhető, így lakás átalakításnál akár az ellentétes oldalra is rakható, ezzel növelve a hasznosan teret. Az L alaknak köszönhetően egy időben két-három személynek ülésre és fekvésre egyaránt alkalmas. L és U alakú sarokkanapé elemes bútorokból is kialakítható. Ennek több előnye is van készen kapható társaival szemben. Az elemek méretét figyelembe véve maximális helykihasználást tesz lehetővé.
Továbbá egyes bútor családoknál extra fejtámla is kérhető megrendeléskor. Kényelmi funkciók alapján is választhat, melyek lehetnek a relax-funkció, LED világítás, ülésmélység állítás, USB aljzatok.
Vízlepergetős, tisztítható szövettől a valódi bőrig.
A kárpitozást illetően hatalmas választék áll rendelkezésre. A manapság felkapott mosható ülőgarnitúra huzaton keresztül a kutya-, macskabarát szöveteken át, a klasszikus bőr kárpitig az RS kínálatában mindent megtalál. Kisebb helyiségbe a világos színek alkalmasabbak, a látható lábak és alacsony háttámlák pedig tovább csökkentik optikailag az ülőgarnitúra méretét.
Segítünk a megfelelő választásban!
Amennyiben személyesen megtekintené a kiállított darabokat és szövetválasztékot, várjuk szeretettel áruházaink valamelyikébe Önt. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!