HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Kanapék, kanapéágyak

A nappali lakótér elengedhetetlen bútorai a kanapék, kanapéágyak. Gazdag méretválaszték jellemzi ,továbbá az ágyneműtartós, ágyazható, nyitható kanapéágyig minden megtalálható egy helyen az RS áruház választékában.

Kapcsolodó termékek


Formailag milyen kanapé közül tudok választani? Akár én is elemekből összeállíthatom álmaim kanapéját?
A nappali tér központi bútorai a kanapék, kanapéágyak. Többféle formai kiosztásban megtalálhatóak, létezik sarokkanapéágy, U-alakú, szimpla egyenes kivitel. Vannak olyan bútorcsaládok melyeknél az elemtárháznak köszönhetően egészen különleges formai összeállítások hozhatók létre. A kisebb kétszemélyes változatoktól kezdve egészen a 6-8 személyes garnitúráig megtalálhatóak a kínálatunkban.
Méreteiben és színeiben harmonizálhat otthonommal.
Gazdag méret és színválaszték jellemzi. Bőr valamint szövet típusokból is van lehetőségünk választani.
Mivel adhat többet?
A kanapék kiegészítése lehet még az ágyneműtartó rész, így ágyazhatóvá válik a kanapénk. Az adott tér szempontjából fontos lehet, hogy nyitható kanapé ágyat válasszunk. Minden funkció mellett a további bútorokkal való összehangolása sem elhanyagolható. A designer modern kanapéktól kezdve egészen a fa karfás klasszikus darabokig, vagy igényekhez mérten akár a luxus szállodák kényelmét idéző boxspring kanapé ágyakat is megtalál kínálatunkban. A vintage stílus kedvelőinek fa (borovi fenyő) kivitelt javaslunk.
Fekvőfelület akár mindennapi alvásra?
Az ülő, valamint fekvőfelület megoldással készülhet:
  • habszivacsból,
  • rugós megoldással.
Hosszában fekvős és keresztben fekvős lehetőségek közül is válogathatunk.
A kényelmet növelheti még pluszban egy karfa, vagy esetlegesen egy párnás kanapéágy. A szállításnál kiemelt szerepe lehet a bútor szereltségének, ami lehet lapra szerelt, részben lapra szerelt, vagy teljesen összeszerelt.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!