HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Variálható bútorcsaládok

Elemekből rendelhető, variálható ülőgarnitúrák gazdag választéka, hogy Ön saját elképzelése szerint állíthassa össze nappali- vagy sarokgarnitúráját. A számtalan lehetőségnek csak a fantáziája szabhat határt. Tekintse meg galériánkat, hogy képet kapjon a lehetőségekről.

Kapcsolódó termékek


Kedvünkhöz alakíthatjuk, elemekből összeállíthatjuk.
Elemekből rendelhető, variálható ülőgarnitúrák gazdag választéka várja Önt, hogy saját elképzelése szerint állíthassa össze nappali- vagy sarokgarnitúráját. A számtalan lehetőségnek csak a fantáziája szabhat határt. Az adott tér jól kihasználása kiemelten fontos. Amennyiben elemes bútorból választunk biztosak lehetünk benne, hogy a hely adottságaihoz mérten a legjobbat tudjuk kihozni belőle. Kialakíthatunk L-alakú továbbá U-alakú garnitúrákat, az L-alaknál létrehozható jobbos avagy balos kivitel is.
Kényelmünket szolgálja.
Gondoljuk át milyen célt fog legfőképpen szolgálni az adott összeállítás. Amennyiben vendégágyként is funkcionálna, javasoljuk a kihúzható kanapékat. Az összharmónia szempontjából is fontos a megfelelően illeszkedő forma és szövet kiválasztása.
A fekvő valamint ülőfelület belső része készülhet:
  • habszivacsos,
  • rugós szerkezettel.
Lehet kialakításban:
  • párnázott,
  • fix támlás,
  • divatos fix támla racsnis fejtámasszal is választani.
Extrákkal felszerelve.
Egyéb extraként különféle led világításokat alkalmazhatunk, a kényelmi funkciók növelése érdekében pedig laptoptartó részt, karfát, pohártartót rendelhetünk az elemek mellé. Vannak bizonyos darabok melyek elektromosan működtethető funkcióval vannak ellátva.
Kárpittól az eredti bőrig
A kárpitozást illetően hatalmas választék áll rendelkezésre. A manapság felkapott mosható ülőgarnitúra huzaton keresztül a kutya-, macskabarát szöveteken át, a klasszikus bőr kárpitig az RS kínálatában mindent megtalál. Kisebb helyiségbe a világos színek alkalmasabbak, a látható lábak és alacsony háttámlák pedig tovább csökkentik optikailag az ülőgarnitúra méretét.
Segítünk a megfelelő választásban!
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!