HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Székek

Székeket a lakás legkülönfélébb pontjain használunk, legyen bár szó ifjúsági szobáról vagy dolgozószobáról, konyháról, étkezőről. A székek kialakítását tekintve lehet párnázott, szövettel bevont vagy akár támlás, támla nélküli ülőke, az alapanyagokról már nem is beszélve, teljes a választék az RS áruház kínálatában.

Kapcsolódó termékek

Gyermek székekről részletesebben:

Kicsiktől a nagyig
Az RS kínálatában megtalálható gyerek és ifjúsági forgószékek. Gyermekeink kedvükre válogathatnak a cica mintástól a gamer székig.
Színekben gazdag, funkcióban több
Gyerekszobába megtalálhatjuk a megfelelő széket gyermekeinknek. Nagyon színestől, a letisztul szinekig. Karfás megoldás az ifjúsági székeknél megtalálható. Mindegyik széknek állítható a magassága, így az íróasztalhoz is tudjuk párosítani.
Gamer székek világa
Mai világban elterjedt számítógépes játékokhoz kifejlesztették a gamer székeket. Támlája jobban dönthető, plusz párna a fejtámlánál és a deréknál. Ennek köszönhetően jobban alátámasztja a fejet és a hátat.
Segítünk a megfelelő választásban!
Amennyiben személyesen megtekintené a kiállított darabokat, várjuk szeretettel áruházaink valamelyikébe Önt. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!