HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Étkezőgarnitúrák

Kapcsolódó termékek


Étkező garnitúrákról részletesebben:

Étkezőgarnitúrák minden stílusban
Kínálatunkban a modern étkező szettektől kezdve, a klasszikus darabokig megtalálhat különleges összeállításokat. A modern étkezőknél előszeretettel kerül az asztalláb középre, klasszikus asztaloknál pedig a hagyományos megoldásokkal találkozhatunk. Egy étkező tér kialakításakor fontos az összharmónia. Az asztal és a székek összehangolása mellett, a konyhabútorunk, valamint esetlegesen a nappali bútorunk színeivel harmonizáló szettet társítsunk.
Bővíthető, színekben harmonizál
Nyitható és asztallappal bővíthető étkező garnitúráink között szebbnél szebb szettek közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Két személyes asztaltól egészen nyolc vagy akár tíz személyes asztalok is a rendelkezésünkre állnak.
Abban az esetben ha nem szeretnénk sok időt eltölteni a székek és asztal összehangolásával, válasszunk a már meglévő garnitúráink egyikéből. Mindamellett, hogy designban már harmonizáló darabokról beszélünk, sok esetben kedvezőbb árakkal is találkozhatunk, mint külön történő megvásárlás esetén.
Bővíthetjük kiegészítőkkel, anyagában és szíenkben adhat többet
Több részes elem választékból társíthat tálaló szekrényeket az adott garnitúra mellé, melyek üveges kivitelben is megtalálhatóak. Furnéros asztallappal, valamint pácolt/festett MDF és üveg borítással is készülnek asztalok, a tömör fa kivitel mellett. Adott esetben pillangó mechanikával nagyobbítható meg az asztal lapjának a felülete. Színben és formailag is szerteágazó a választék. Az asztal lábak készülhetnek tömör fából, vagy kombinált verzióban fémből és MDF-ből.
A székek választékában is megtalálható a tömör fa, fém vázas, szánkótalpas kivitel. A székek teherbírása egy szánkótalpas kivitelnél széktől függően körülbelül 90-100kg, míg egy tömör bükkfa szék esetében ez 100-120kg is lehet.
Fontos tényező lehet még a megfelelő szövettípus és szín kiválasztása. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű étkezők valamint az olcsó kedvező árú asztalok, székek és étkező garnitúrák. A martindale szám a szövetek kopásállóságát jelzi számunkra, irányadó lehet a választásunknál. Egy 20000-30000-el rendelkező szövet lakossági alkalmazásra abszolút megfelelő lehet már.
Teljesen személyre szabott összeállításokkal tudunk szolgálni ami a színeket és szöveteket illeti.
Segítünk a megfelelő választásban!
Amennyiben személyesen megtekintené a kiállított darabokat és szövetválasztékot, várjuk szeretettel áruházaink valamelyikébe Önt.Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!