HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Étkezőszékek

Kapcsolódó termékek


Étkezőszékekről részletesebben:

Modern vagy klasszikus?
Kínálatunkban a modern étkezőszékektől kezdve, a klasszikus darabokig megtalálhat egészen különleges összeállításokat. Egy étkező tér kialakításakor fontos az összharmónia. Az asztal és a székek összehangolása mellett, a konyhabútorunk, valamint esetlegesen a nappali bútorunk színeivel harmonizáló szettet társítsunk. Kiemelten fontos, hogy az egyéni testi adottságoknak, és kényelmi igényeinknek megfelelően válasszunk.
Anyagokban és szövetben időtálló
A székek választékában megtalálható a tömörfa, fémvázas, szánkótalpas kivitel. Amennyiben a kényelmi funkciókat növelni szeretnénk, rendelkezésünkre állnak karfás, valamint forgatható ülőfelülettel kialakított modellek is. A székek teherbírása egy szánkótalpas kivitelnél széktől függően körülbelül 90-100 kg, míg egy tömör bükkfa szék esetében ez 100-120 kg is lehet. Fontos tényező lehet még a megfelelő szövettípus és szín kiválasztása. A martindale szám a szövetek kopásállóságát jelzi számunkra, irányadó lehet a választásunknál. Egy 20000-30000-el rendelkező szövet lakossági alkalmazásra abszolút megfelelő lehet már. Egy-egy bútorcsaládnál megtalálhatóak kifejezetten könnyen tisztítható szövetek, amelyekhez legtöbb esetben egy vizes ruha is elegendő és nem szükséges kárpittisztítót alkalmaznunk. A technológiai fejlődéseknek köszönhetően fényre tisztuló szövetekkel is találkozhatunk már. Teljesen személyre szabott összeállításokkal tudunk szolgálni ami a színösszeállításokat és szöveteket illeti. Érdemes weboldalunkat rendszeresen böngésznie, hiszen XXL akciókkal, és időszakos leárazásokkal várjük Önt.
Segítünk a megfelelő választásban!
Érdemes weboldalunkat rendszeresen böngésznie, hiszen XXL akciókkal, és időszakos leárazásokkal várjük Önt. Amennyiben személyesen megtekintené a kiállított darabokat és színválasztékot, várjuk szeretettel áruházaink valamelyikébe Önt.Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!