HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Étkezőasztalok

Kapcsolodó termékek


Étkező asztalokról részletesebben:

Stílusban a megfelelőt
Kínálatunkban a modern étkezőasztaloktól kezdve, a klasszikus darabokig megtalálhat különleges összeállításokat. A modern étkezőknél előszeretettel kerül az asztalláb középre, klasszikus asztaloknál pedig a hagyományos megoldásokkal találkozhatunk.
Praktikus, színes, anyagban tökéletes
Nyitható és asztallappal bővíthető étkező garnitúráink között szebbnél szebb szettek közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Két személyes asztaltól egészen nyolc személyes asztalok is a rendelkezésünkre állnak. Több részes elem választékból társíthat tálaló szekrényeket az adott garnitúra mellé, melyek üveges kivitelben is megtalálhatóak. Furnéros asztallappal, valamint pácolt/festett MDF és üveg borítással is készülnek asztalok, a tömör fa kivitel mellett. Adott esetben pillangó mechanikával nagyobbítható meg az asztal lapjának a felülete. Színben és formailag is szerteágazó a választék. Az asztal lábak készülhetnek tömör fából, vagy kombinált verzióban fémből és MDF-ből. Teljesen személyre szabott összeállításokkal tudunk szolgálni ami a színeket és szöveteket illeti. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelben illetve az olcsó kedvező árú asztalok, székek és étkező garnitúrák.
Segítünk a megfelelő választásban!
Amennyiben személyesen megtekintené a kiállított darabokat és színválasztékot, várjuk szeretettel áruházaink valamelyikébe Önt.Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!