HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Bárszékek

Kapcsolódó termékek


Bárszékekről részletesebben:

Szigethez, reggeliző pulthoz a legjobb választás
Az RS Bútor kínálatában modern és klasszikus darabokat is megtalál. Egy étkező tér kialakításakor fontos az összharmónia. Az asztal és a székek összehangolása mellett, a konyhabútorunk, valamint esetlegesen a nappali bútorunk színével harmonizáló szettet társítsunk.
Funkcióban több
Kiemelten fontos a bárszékek kiválasztásakor, hogy milyen magasságú pult mellett szeretnénk használni. Abban az esetben, ha több helyen is funkcionálna érdemes állítható láb magassággal rendelkezőt vásárolnunk.
Amennyiben pedig egy adott pult mellett használnánk, fix magasságú, tömör bükkfa lábbal kialakított modellek javasoltak. Ezeknek a székeknek kifejezetten magas a teherbírásuk, akár 100-120 kg-ig is terhelhetőek. A fix lábú darabok között megtalálhatóak alacsony bárszékek, középmagas és magas típusok is. Ezeknek a magassági méretei hozzávetőlegesen 65 cm/80 cm/115 cm-re tehetők. Fontos tényező lehet még a megfelelő szövettípus és szín kiválasztása.
Szövetek egyedisége
A martindale szám a szövetek kopásállóságát jelzi számunkra, irányadó lehet a választásunknál. Egy 20000-30000-el rendelkező szövet lakossági alkalmazásra abszolút megfelelő lehet már. Egy-egy bútorcsaládnál megtalálhatóak kifejezetten könnyen tisztítható szövetek, amelyekhez legtöbb esetben egy vizes ruha is elegendő és nem szükséges kárpittisztítót alkalmaznunk.
A technológiai fejlődéseknek köszönhetően fényre tisztuló szövetekkel is találkozhatunk már. Választhatunk műbőrrel borított széket is, mely tisztítás szempontjából biztosan egy kedvező megoldás lesz. Teljesen személyre szabott összeállításokkal tudunk szolgálni ami a színösszeállításokat és szöveteket illeti. Továbbá egyedi design darabokkal feldobhatjuk az adott enteriőrt.
Az idei év divatszínei a sárga és a szürke, így egy szürke bárszék biztosan jó megoldás egy modern térbe.
Segítünk a megfelelő választásban!
Amennyiben személyesen megtekintené a kiállított darabokat és színválasztékot, várjuk szeretettel áruházaink valamelyikébe Önt. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!