HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Akciós ülőgarnitúrák

Az ülőgarnitúrák a nappali bútorcsalád nagy részét képezik. A klasszikusnak számító kanapé-fotel összeállításon túlmenően elemes ülőgarnitúrát is kínálunk, amely által előre tervezhető megoldások is megvalósíthatók.

Kapcsolodó termékek


Ülőgarnitúra a nappali éke.
Lehet akármennyire gyönyörűen és impozánsan berendezett egy nappali, ha nincs benne egy ülőgarnitúra, akkor nem az igazi. Olvasás, tévénézés, családi- baráti összejövetelek, rengeteg program színhelyéül szolgál az ülőgarnitúra, ami így nem csak a nappali de életünk egyik központi helye is. Minden otthonban – még a legkisebbekben is – kötelező kellék.
Egy kanapé esetében nem csak konkrétan a kanapé megjelenése, színe, formája fontos. Számba kell venni a környezetünket, milyen enteriőrt szeretnénk kialakítani, az ehhez szükséges színvilág, forma megteremtése és az arányok is mind-mind fontosak.
Összeállítás, elemek, stílusok.
Sokféle kombináció lehetséges, a klasszikus 3-2-1-es formáción túlmenően, ma már lehetőség van például a manapság népszerűbb 3-1-1 összeállításra vagy több két- ill. háromüléses kanapé együttesére.
Az, hogy kinek melyik ülőgarnitúra a legmegfelelőbb, az főként a helyiség méretétől, illetve attól függ, hogy mire és hányan használják. Kisebb helyiségbe a világos színek alkalmasabbak, a látható lábak és alacsony háttámlák pedig tovább csökkentik optikailag az ülőgarnitúra méretét.
A mai világban azonban ülőgarnitúra alatt már nem csak a 3-2-1-es garnitúrát értjük, hanem sarokgarnitúrákat is, amelyek lehetnek:
  • L alakú
  • U alakú sarokkanapék, amelyek ággyá alakíthatók.
Akár sarok kivitel, akár U alak, a kanapé az egész család kényelméről gondoskodik.
A sarokgarnitúrák elsősorban a kis lakásokba ajánlott, amellyel helyet lehet megtakarítani. A sarokkanapé, bár a nevében is benne van, hogy sarokban helyezzük el, mégis központi szerepe van. Azokat a bútorokat nevezzük így amelyeknek két, eltérő hosszúságú ülőfelületből – egy hosszú (két- vagy háromüléses részből) és egy rövid oldalsó részből – áll, amik 90 fokot zárnak be.
Több mint egy egyszerű összeállítás:
Az ágyazható sarok a legnépszerűbb, amely lehet ágyneműtartós is, ami további előny.
Az ágyfunkció lehet:
  • dönthető
  • kihúzható és
  • lehajtható.
A helyiség és a személyes preferenciák döntik el, hogy melyik ágyfunkció a legalkalmasabb.
Az ágyneműtartó a bútortestbe beépített tárolóhely, mely igazán szuper funkció. Az ágynemű, a használaton kívüli párnák és takarók szó szerint egy szempillantás alatt eltűnnek az ülőgarnitúra belsejében, így mindennek akad benne hely.
Kedvünkre alakíthatjuk színben és funkcióba, kiegészítőkkel kiegészíthetjük.
A sarok ülőgarnitúrák nagyobb hányada már, jobbra, balra is szerelhető, így lakás átalakításnál akár az ellentétes oldalra is rakható, ezzel növelve a hasznosan teret. Az L alaknak köszönhetően egy időben két-három személynek ülésre és fekvésre egyaránt alkalmas. A sarokkanapé ágyfunkciója lehetővé teszi, hogy akár egy-két főt is elszállásoljunk rajta. Az L alakú sarkon kívül van az „U” alakú sarok mely U alakot formál meg, két rövid oldala is van. Nagyobb a térigénye, ebből fakadóan ez a fajta kanapé nagyobb kényelmet biztosít, ezáltal több hely jut a pihenésre úgy a mindennapokban, mint a vendégfogadás alkalmával.
Kínálatunkban talál XXL, azaz extra nagy fekvő- és ülő felülettel rendelkező darabokat is, melyek A háttámla kialakításban is óriási a választék. Mindenki megtalálja a számára legjobbat. Lehet:
  • párnázott,
  • fix támlás,
  • divatos fix támla racsnis fejtámasszal.
L és U alakú sarokkanapé elemes bútorokból is kialakítható. Ennek több előnye is van készen kapható társaival szemben. Az elemek méretét figyelembe véve maximális helykihasználást tesz lehetővé.
Továbbá egyes bútor családoknál extra fejtámla is kérhető megrendeléskor. Kényelmi funkciók alapján is választhat, melyek lehetnek a relax-funkció, LED világítás, ülésmélység állítás, USB aljzatok, A kárpitozást illetően hatalmas választék áll rendelkezésre. A manapság felkapott mosható ülőgarnitúra huzaton keresztül a kutya-, macskabarát szöveteken át, a klasszikus bőr kárpitig az RS kínálatában mindent megtalál.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!