HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Élj! Szeress! Ünnepelj!

Legyen még egy különleges napod az évben: Valentin nap
Alapvetően a tavaszi ünnepkör egyik megjelenési formájáról van szó. Ez idő tájt kezd a természet is felébredni téli álmából, a madarak is elkezdenek csicseregni, ekkor kezdenek ők is a párválasztásba. Mi pedig szépen hasonlóan cselekszünk és így február derekán a szerelem ünneplésébe fogunk. Tehát alapvetően a természetességé és a szerelemé a főszerep február 14-én, a nyugati mintára átvett Valentin napon!
Ennek mikéntje a lehető legnagyobb változatosságot mutatja, a lényeg, hogy szívből jövő gesztus legyen, mely ilyenkor a titkos hódolóknak is alkalmat ad, hogy kifejezzék szándékukat, rejtett üzenetek vagy egy „véletlenül” az asztalon hagyott doboz bonbon formájában. ;)
Ezen a napon tehát a legtöbb ember igyekszik valamilyen csodálatos idézet, szerelmes vers vagy akár sms kíséretében átadni ajándékát szerelmének, szeretteinek vagy más, szívéhez közel álló személyeknek.

A csillogó reklámok nagy tömegét nem muszáj követni, lehetsz figyelmes és meglepheted kedvesedet apróságokkal, így például otthonotokat ezen a napon kisebb kiegészítőkkel is díszítheted vagy a kedvenc ételével várod haza szerelmedet.
Egy szépen megterített különleges asztalon elhelyezett piros szalvéták és gyertyák, a csábító menüsor is telitalálat lehet, mellyel könnyen romantikus hangulatúvá varázsolhatod ezt a napot.
Ha együtt elköltöttétek a vacsorát, igazán meghitt lehet az este egy bársonyosan puha kanapén vagy a hálószobában miközben kedvenc filmetekkel nosztalgiáztok- amihez remélhetőleg időben behűtöttétek a pezsgőt. :)
Ötleteink, hogy igazán hangulatossá varázsold az otthonod:

1.) A Valentin naphoz sokan párosítják a piros színt, hiszen ez a szerelem, a szeretet és a szenvedély színe. Ezért például egy vörös ágytakaró, vagy egy vörös színben pompázó ágyneműhuzat is hangulatossá teheti az estéteket.
2.) Ha kreatívabb vagy dekorálhatod a lakást papírból kivágott szívecskékkel, amelyek a piros minden árnyalatában pompázhatnak, azokat szétszórhatod a földön vagy akár csipeszekkel fel is tűzdelheted őket a függönyre, terítőkre, stb.
3.) De ha csak meglepetés dobozkákba csomagolt süteményeket/édességeket rejtesz el a lakásban (amelyek persze szerelmed kedvencei), és ezeket kedvesed „véletlenszerűen” találja meg, ezzel is kellemes pillanatokat szerezhetsz számára.
Férfitársak figyelem! : egy-egy becsempészett különleges virágcsokorral, szintén romantikus hangulatot teremthettek, amelyet szívetek hölgye igen nagyra fog értékelni majd.
Ezzel az apró figyelmességgel is emelhetitek ennek a napnak a fényét!

Tehát mottónk ismét: Élj! Szeress! Ünnepelj!

De ezúton a Bálintoknak IS Boldog névnapot kívánunk! :)
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!