HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

A 2020 Pantone színe a Classic Blue

A Pantone Év színe több, mint 20 éve számos iparágban befolyásolja a vizuális kultúrát, termékfejlesztést és a beszerzési döntéseket, ideértve a divatot, az otthoni bútorokat és az ipari tervezést, valamint a termékek csomagolását és a grafikai tervezést.
Az Év Pantone színének kiválasztási folyamata átgondolt mérlegelést és trendelemzést igényel. Minden évben a Pantone színszakértőinek a Pantone Színértékelő Intézetbe érkezésekor a színvilág új színhatásokat keres.
Ide tartoznak a szórakoztatóipar és a gyártásban lévő filmek, utazó művészeti gyűjtemények és új művészek, a divat, a formatervezés minden területe, a népszerű utazási célpontok, valamint az új életmód, játékstílusok és társadalmi-gazdasági feltételek. A befolyások az új technológiákból, anyagokból, textúrákból és a színt befolyásoló hatásokból, a releváns közösségi média platformokból és akár a közelgő sporteseményekből fakadhatnak.
PANTONE 19-4052 klasszikus kék pszichikai hatása
A nyugalmat, a magabiztosságot és a kapcsolatot teremtve ez a tartós kék árnyalat rávilágít arra a vágyunkra, hogy megbízható és stabil alapot szerezzünk, amelyre építhetünk, amikor átlépjük a küszöböt egy új korszakba. Gondoljunk csak a kék uniformisokra, a hivatalos szerveknél… Megfigyeltétek már, hogy a katonaruha, a rendőr egyenruha is sok esetben kék színű, a megbízhatóság megtestesítőjeként.
Az időtlen és tartós kék árnyalatú PANTONE 19-4052 Classic Blue egyszerűségében elegáns. Az alkonyatkor éghajlatra utaló, elgondolkodtató PANTONE 19-4052 Classic Blue megnyugtató tulajdonságai rávilágítanak arra, hogy megbízható és stabil alapokra vágyunk, mely a kék szín alap jelentése is.
A pszichénkbe nyugodt színként beillesztve a kék a béke és a nyugalom érzetét kelti az emberi szellem számára, menedéket kínálva. A PANTONE 19-4052 Classic Blue a koncentráció elősegítésére és a lézerszerű tisztaság elérésére koncentrálja gondolataink központját.
Bármely helyiségben is alkalmazzuk, akár a festett falon, akár bútorban vagy kiegészítőkben, garantált nyugalom árad majd mindenhonnan, sejtetve az óceánok mélységét, vagy az égbolt végtelenségét.
loading

Ez is érdekelhet

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!