HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Akciós Tv-állványok

A TV állványok széles választékát tudjuk kínálni, az ajtós, fiókos, üveges kivitelig bezárólag, s mindezek mellett a nappali összeállítást szellősebbé, rendezettebbé tehetik. A moderntől a klasszikus stílusig bezárólag mindent egy helyen, gazdag színválasztékban.

Kapcsolodó termékek


TV állvány a média tárolónk.
Az RS Bútor kínálatában a TV állványok széles választéka áll rendelkezésünkre, továbbá akár konyhabútor elemek segítségével megtervezhetünk egyedi média falakat, és tároló összeállításokat. Napjainkban a televíziók már a lakás több pontján és különféle részein megtalálhatóak, a hálószobán kívül a nappaliban, valamint a konyha közvetlen közelében is helyet kapnak.
Klasszikustól a modernig, az egyszerű kialakítástól a több funkciós kialakításig, fától a bútorlapig…
Kiemelten fontos, hogy összhangban legyenek a ház többi részével és stílusával. Legyen szó modern vagy klasszikus bútorokról, nálunk megtalálja a számára legmegfelelőbb darabot. A kiválasztásnál határozzuk meg, mekkora helyet szánunk a készülék elhelyezésére.
Az egészen kis méretű tartó szekrényektől, a több elemes garnitúrákig minden elérhető nálunk. Amennyiben fenyő TV állvány mellett tesszük le a voksunknak, biztosak lehetünk benne, hogy az egyik legidőtállóbb anyagot választjuk. A fa anyaga borovi fenyő, melyet kérhetünk lakkozott natúr kivitelben, továbbá pácolt verzióban is. A pácok választáka szerteágazó, ennek köszönhetően különféle színekkel dobhatjuk fel az adott enteriőrt. A fenyő állványoknál is találkozhatunk üveges és fiókos elemekkel is. Az elemek nyitott polcos részeit használhatjuk kedvenc dísztárgyaink, virágok és design kiegészítők elhelyezésére. Abban az esetben, ha a helyiség mindenképpen modern összeállítást kíván, akkor bútorlapos szettjeink között lesz az Ön számára megfelelő darab. Hangulatvilágításként, és a modern hatás fokozása érdekében akár led világítással felszerelt szekrényt is tehetünk a középpontba.
Az elemválasztékban megtalálhatóak ajtós, fiókos, polcos és nyitott polcos elemek is.
Segítünk a megfelelő választásban!
Látogasson el Áruházaink valamelyikébe, termékeink az ország több pontján elérhetőek, szakértő kollégáink szeretettel várják Önt. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!