HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Modern konyhabútorok

Adja meg konyhája hozzávetőleges méreteit személyesen vagy online, ami alapján 1 munkanapon belül 3D tervet és alapáras ajánlatot adunk díjmentesen.

Modern konyhabútor családok

Elemes konyhakínálatunkból fedezze fel a számtalan lehetőséget, és nézze meg, milyen egyszerű az egyedi igényeinek megfelelő konyhai helyet kialakítani. Stílus, minőség és funkcionális megoldások egy helyen. Testreszabott, egyedi, tervezhető konyhabútorok. Kialakítható belőle sarok, U- alakú, vagy akár konyhaszigetes összeállítás. Üzletünkben elérhető kiváló ár-érték arányú konyhai gépeinkkel és konyhai kiegészítőinkkel még komfortosabbá tehető a konyhában töltött idő.


Kapcsolódó termékek

Modern konyháinkról részletesebben

Konyhabútoraink széles választékából álmodhatja meg az Ön számára legmegfelelőbbet. A modern bútorok különleges megoldásokkal rendelkeznek, mint például egy elegáns élre ültetett fogantyú, továbbá egy fogó nélküli push-open-es nyitás. A konyhabútor front lehet bútorlap, egy masszívabb MDF anyag, üveg vagy akár festett felület is. Az alsó és felső elemek közötti felületet különféle hátfal megoldásokkal boríthatjuk. Extrémebb stílusjegyek kedvelőinek is tudunk kedvezni, hiszen nálunk lehet piros, kék, fekete, vagy akár lila konyhabútora. 3D konyhatervező programunk segítségével létrehozhatunk sarok, egyenes, sziget, valamint L alakú konyhabútort is. Fontos figyelembe vennünk a rendelkezésre álló hely adottságait is, ennek érdekében ingyenes konyhatervezési lehetőséget kínálunk Önnek, ahol szakértő kollégáink lesznek segítségére. Kifejezetten népszerűek a magasfényű, letisztult összeállításaink. A felső elemek egyhangúságát a felhajtós illetve a nyitott polcos elemek törik meg. Konyhája praktikussá tételéhez gyártóink számtalan lehetőséget kínálnak, mint például kiforduló kosár, magic corner, erősített fiókszerkezetek, kamra szekrény vasalattal. A konyhabútor felszereltsége minden igényt kielégítő. Az ajtók lehetnek tompítóval felszereltek, a széles jól rendszerezhető fiókok teljesen kihúzhatóak, erősített oldaltesttel és lassítóval is rendelkezhetnek. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!