HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Konyhavariációk készletről

Adja meg konyhája hozzávetőleges méreteit személyesen vagy online, ami alapján 1 munkanapon belül 3D tervet és alapáras ajánlatot adunk díjmentesen.

Konyhavariációk készletről

Mindenki számára könnyen elérhető konyhabútorok. Rövid határidő alatt használatba vehető, kedvező árú konyhabútor. kialakítható belőle egyenes és akár L alak is. Modern megjelenésű és klasszikus kialakítású is lehet.

Kapcsolódó termékek

Készleten lévő konyháinkról részletesebben

Konyhavariációink számtalan stílusban elérhetőek. Modern konyhaszekrények, továbbá rusztikus és klasszikus bútorok is megtalálhatóak kínálatunkban. Az ajtófront lehet bútorlap, vagy akár egy masszívabb MDF anyag. Választékunk alapvetően kész konyhabútor összeállításokat tartalmaz, de elérhetőek készletről elemes bútorok is. A legtöbb konyhaszekrényből kialakítható egyenes, sarok, továbbá L alakú komplett konyhabútor is. A nyitott polcokat kihasználva egyedi konyhai dekorációinkat könnyedén tárolhatjuk. Szabadonálló gépekkel, a Vento esetében pedig beépíthető mosogatógéppel tehetjük komfortosabbá a konyhában töltött időt. Konyhai kiegészítők széles tárháza várja Önt, így a bútora mellé kiválaszthatja a kedvelt mosogatómedencét, és a hozzá illő csapot. Egyes konyhabútor elemek fiók illetve ajtó csillapításokkal vannak ellátva, amelyek a csendes záródásért felelnek. Praktikus megoldásokat kínálunk blokk konyháink esetében is, mint például a felső szekrénybe beépített edényszárító tálca, így még több szabad pult felülete marad főzés során. Amennyiben fehér vagy színes konyhát szeretne szintén megtalálja üzleteinkben. Az aktuális konyhabútor akciókról weboldalunkon keresztül, vagy a havi akciós kiadványunkban tájékozódhat. Konyhabútor stúdióinkban a város több pontján várjuk Önt szeretettel, forduljon hozzánk bizalommal. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!