HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Klasszikus konyhabútorok

Adja meg konyhája hozzávetőleges méreteit személyesen vagy online, ami alapján 1 munkanapon belül 3D tervet és alapáras ajánlatot adunk díjmentesen.

Klasszikus konyhabútor családok

Klasszikus konyhabútor kínálatunkban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Megtervezzük otthonába a legjobb konyhabútort, legyen az U alakú konyha, L alakú, vagy konyhaszigetes. Széles termékkínálatunkban minden egyedi igényt kielégítő, tervezhető konyhabútor megtalálható. Üzleteinkben elérhető konyhai gépeinkkel és konyhai kiegészítőinkkel még komfortosabbá tehető a konyhában töltött idő.

Kapcsolódó termékek

Klasszikus konyháinkról részletesebben

Klasszikus konyhabútoraink megtalálhatóak elemes kivitelben, és ezáltal számtalan lehetőséget kínálnak. Egy komplett konyhabútor összeállításakor sok részletet kell szem előtt tartanunk. A számunkra kedvelt design megtalálása után, az elemek elrendezése az egyik legfontosabb. A tervezés során kialakíthatunk sarok, egyenes, sziget, valamint L alakú konyhabútort is. 3D konyhatervező programunkkal realisztikusabb képet kaphatunk a kívánt beépített konyháról. A konyha esztétikus megjelenése mellett a funkcionalitás is kiemelt szerepet kap. Az ajtók lehetnek tompítóval felszereltek, a rendszerezhető fiókok teljesen kihúzhatóak, erősített oldaltesttel és lassítóval is rendelkezhetnek. Széles termék kínálatunkban minden egyedi igényt kielégítő, tervezhető konyhabútor megtalálható. A klasszikus jegyeknek megfelelően kedvére választhat ajtó marás mintáinkból. Kiegészítheti konyháját díszes párkányléccel, különféle üvegekkel, az üvegeket kiemelő fa osztókkal. A nyitott polcokat kihasználva egyedi konyhai dekorációkkal érhet el légiesebb hatást. Ingyenes konyhatervezési lehetőséget kínálunk Önnek, ahol szakértő kollégáink lesznek segítségére. Opcionálisan online konyhatervező programunkat használva Ön is létrehozhatja kívánt elképzeléseit. Üzleteinkben elérhető konyhai készülékekkel még komfortosabbá tehető a konyhában töltött idő. A már kész konyhabútorának összeszerelésében és szállításában partnercégünk áll készséggel rendelkezésére. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.

Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!