HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Komódok

A kis szekrények, komódok széles körű felhasználást tesznek lehetővé az előszobán át a nappali lakótérig bezárólag. Kivitelét tekintve lehet ajtós komód, fiókos komód , szélesebb vagy keskenyebb a rendelkezésre álló hely függvényében.

Kapcsolodó termékek

Gyeremek komódokról részletesebben:

Komód ami minden elrejt egy gyerekszobában.
Egy megfelelően kiválasztott komód nagyon jó lehetőségeket nyújt tárolás, és design szempontjából is. Kínálatunkban változatos darabokat találhat meg mind színben mind pedig a formai kialakítást illetően.
Többféle kialakításban, méretben.
A nyitott részekre tehetjük gyerekeink kedvenc játékait, feldobhatjuk az összeállítást egy-egy fotóval. A fiókos és ajtós elemekben kényelmesen tárolhatunk iratokat, könyveket, esetlegesen ruhadarabokat is. A ma kifejezetten kedvelt modern design-nak megfelelő rejtett fogantyús bútorokat is megtalál nálunk.
Moderntől a klasszikusig, eredi fából vagy laminált bútorlapból.
Amennyiben nem csak tárolási funkciót keres, modern ifjúsági bútor LED világítással felszerelt elemek is rendelkezésére állnak, ezeknek köszönhetően kellemes hangulatvilágítása lesz az adott helyiségben. A sok játék, kiegészítő egy teljesen zárt rendszerű elemekbe könnyen elrejthető.
A klasszikus design kedvelőinek fenyő komódokat javaslunk, melyek akár színesre pácolt verzióban is elérhetőek. A fenyő mellett vannak még tölgyfából, bútorlapból és MDF anyagból készült komódok és összeállítások is. A faerezetes bútordarabok előszeretettel beilleszthetőek ifjúsági szobába.
Segítünk a megfelelő választásban!
Amennyiben személyesen megtekintené a kiállított komódokat és szekrény összeállításokat várjuk szeretettel áruházaink valamelyikébe Önt. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!