HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Vakuumcsomagolt matracok

Teljesen személyre szabott egyedi komfort kényelmet kínál matrac választékunk, amelyben a legkülönfélébb alapanyagok, méretek is megtalálhatók. Legyen bár szó bio kókuszmatracról vagy táskarugós, hideghab kivitelről, az egyéni igényeknek megfelelően kerültek kialakításra.

Kapcsolodó termékek

Matrac a pihenésért, egészségért.
A megfelelő matrac kiválasztásának fontossága, hogy egészségünket és a kényelmünket biztosítsa. Választáskor nem csak megfelelő méretet választunk, hanem megfelelő típust. Legfontosabb, hogy kipihenten, frissen és fájdalmak nélkül tudjunk ébredni.
Rossz alvási pózok és a rossz matracok hatása a gerinc egészségére. A nem megfelelő matrac kiválasztásával kellemetlen éjszakákat, nyak, hát és gerinc fájdalmat okozhatunk, ami megnehezíti a mindennapjainkat. Megtörténhet, hogy ébredés után nem leszünk frissek, kipihentek. Gerincferdülés és gerincsérv is kialakulhat, ha nem a megfelelő matracon töltjük éjszakákat.
Mit vegyünk figyelmebe matrac választáskor?
Egészségünknek és igényeinknek a legjobbat kell megtalálnunk, mivel életünk egyharmadát a magunk által választott matracon töltjük. Több tényezőt is szem előtt kell tartanunk.. Mint pl.
  • rugalmasságával és támogatásával támasztja alá testünket,
  • súlyunknak és méreteinkenk megfelelő erősséget válasszunk,
  • alvási szokásokhoz megfeleljen háton, hason és oldalt fekve,
  • keménysége és puhasága megfelelő kényelmet biztosítson,
  • ágy típusa amiben használnánk a matracot.
Általános szempontokhoz tartozik még, hogy van e egészségügyi problémák. Van-e allergiánk, nyak-, gerinc- és hátfájdalmak. Matrac gyártók törekednek, hogy a legmegfelelőbb matracot tudjuk kínálni vásárlóinknak. A matracok huzata lehet antiallergén, amelyjel az allergiában szenvedőknek megkönnyíthetik az éjszakákat.
Rugóstól a habszivacsig, puhától a keményig.
A megfelelő matrac kiválasztásakor több típus közül is választhatunk. Kínálatunkban többféle matrac közül választhatnak:
  • felépítésében lehet rugós, táskarugós és habszivacs.
  • erősségben kemény, félkemény vagy puha
  • matrachuzat antiallergén, aloe vera- antibakteriális hatással, Bayscent- virágillatú aromakapszulás szövettel, Silver- ezüstionos szövetkezeléssel
Megvásárlás előtt próbáljuk ki bátran a matracokat az RS áruházakban. Alváspózunknak megfelelően, tanulmányozzuk az összetevőit, ágyunk méreteit is tartsuk szem előtt.
Találjuk meg a legjobbat gyermekeinknek.
Matrac kínálatunkban nem csak felnőttekre gondolunk hanem az újszülöttekre, kisbabákra és gyerekekre is. Különböző méretekben és vastagságokban tudunk nekik is ajánlani.
Segítünk a megfelelő választásban!
Amennyiben személyesen megtekintené és kipróbálná kiállított matracokat, várjuk Önöket áruházainkban. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű és olcsó kedvező áron. Akciós matracok havonta változó kedvezményekkel találhatóak kínálatunkban,
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!