HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Tükrös gardróbok

A gardróbok elsődleges célja, a tárolás, és ugyanakkor személyes tárgyaink, a ruhaneműk ne legyenek szem előtt. Az egyedi igényeknek megfelelően kerültek kialakításra a tükrös gardróbok, a helytakarékos tolóajtós, fiókos megoldások.

Kapcsolodó termékek

Gardrób ami elrejt mindent
Legfontosabb célja a ruháink tárolása. Emellett még kisebb tárgyak, kiegészítőket is elrejthetünk egy jól kialakított gardróbszekrényben. Hálószobánkba vagy egy gardróbszobába legjobb választás.
Belső elrendezése igényekhez szabva
Magasságtól és mélységtől függően más és más kialakítással rendelhetőek.
Belső elrendezése általában polcos, akasztós és fiókos. Ha nincs szükségünk akasztós részre vagy csak kevesebb akasztós részt szeretnénk akkor van rá megoldás. Van lehetőség plusz polc rendelésre. Magasabb gardróbszekrényeknél az akasztós rész ruhalifttel van megoldva. Így megkönnyítik a ki-be pakolást számunkra. RS kínálatában találkozhatunk elemes rendszerű gardróbszekrénnyel. Terünk méreteihez tudjuk alakítani az álom gardróbszekrényünket.
Külső kialakítás stílushoz megfelelően
A gardrób kínálatunk a klasszikus stílustól a modern stílusig. Ajtófrontok tükörrel, tükör nélkül, matt vagy fényes, erezett vagy egyszerű fehér színben. Elemes gardróbszekrényeink szín kínálatában megtalálhatjuk a matt, pasztell színektől a fényes színes felületig. Kínálatunkban fából és laminált bútorlapból készült gardróbokat tudunk ajánlani teljesen lapraszerelten vagy elemenként összeszerelve.
Segítünk a megfelelő választásban!
Amennyiben személyesen megtekintené a kiállított darabokat és színválasztékot, várjuk szeretettel áruházaink valamelyikébe Önt. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!