HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Akciós franciaágyak

Franciaágyak

A franciaágy a napunk lezárásaként a relaxációt, kikapcsolódást, éjszakai pihenésünket szolgálják. Gazdag méretválasztékban, kialakítással tudjuk kínálni az ágyneműtartós franciaágyakat vagy akár a luxus szállodák kényelmét idéző boxspring ágyakat.

Kapcsolodó termékek


A franciaágyakról részletesebben:

Milyen pluszt tud nekünk adni és milyen előnyei vannak egy kényelmes franciaágynak?
Kínálatunkban mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A franciaágyak napunk lezárásaként a relaxációt, kikapcsolódást, éjszakai pihenésünket szolgálják.
Gazdag méret választékkal rendelkezünk így megtalálhatóak nálunk kétszemélyes ágyak, sarok kialakítású darabok, továbbá tudjuk kínálni az ágyneműtartós franciaágyakat, vagy akár a luxus szállodák kényelmét idéző boxspring ágyakat.
Milyen típusú luxus franciaággyal találkozhatunk az RS kínálatában?
A luxus franciaágyak kínálatába tartoznak a boxspring ágyak, a prémium kategóriás electro boxspringet elsődlegesen azon vásárlóink számára ajánljunk, akiknek komfortigénye a luxusszállodák kényeztető pihenésével azonos. A dobozra felépített matrac réteg nemcsak duplikált táskarugós fekvőfelületet biztosít, amely pontérzékenyen reagál testünk minden rezdülésére, de mindezek mellett a legmodernebb technikával is szolgálja a kényelmünket.
Távirányítós rendszerével kellő magasságba pozícionálható a felsőtest és az alsó lábszár is. A fekvőfelületet illetően választhatunk hagyományos franciaágyat fekvőbetéttel valamint, franciaágyat matraccal. A betéttel rendelkező ágyaknál lehet rugós vagy szivacsos a fekvőfelület.
Milyen stílus és milyen extra kiegészítők közül lehet választani?
Legyen szó modern, vagy klasszikus darabról, az ágyneműtartó mindig egy nagyon praktikus megoldás. Amennyiben a tárolórész a láb végről nyitható, abban az esetben nagyobb szabadságot biztosít a franciaágy elhelyezésénél, mint az oldalról történő nyitás esetén. Megtalálhatóak kínálatunkban led világítással felszerelt high-tech stílusba beilleszthető darabok is. Egy modern avagy skandináv stílus részeként, választhatunk kárpitos franciaágyat, amely egy szépen kíválasztott szürke szövettel hálószobánk éke lesz. A klasszikus vonalnál maradva fenyő franciaágyakból is szerteágazó a választékunk. Az ágykeret lehet natúr vagy pácolt fa. Az ágyak a szereltségüket tekintve lehetnek lapraszerelt kivitelűek és részben összeszereltek is.
Segítünk a megfelelő választásban!
Komplex hálószoba megoldásokért, és tanácsadásért látogasson el áruházaink valamelyikébe.
Fedezze fel kínálatunkat, próbálja ki kényelmes franciaágyaink valamelyikét, szakértő kollégáink várják Önt szeretettel. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!