HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Fürdőszoba tükrök

Fürdőszoba bútorok széles kínálatát ajánljuk, a különböző megjelenésű, tervezésű és a konstruktív termékek. Mosdós szekrények, tükrök, tükrös szekrények, álló szekrények, közül lehet választani.


Fürdőszoba személyre szabva.
A megfelelő fürdőszoba bútor kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítanunk arra, hogy a design mellett, funckcióban és praktikus helykihasználásban is megállja a helyét.
Elem vagy összeállítás?
Kínálatunkban megtalálhatóak elemes fürdőszoba bútorok, ahol kedvére választhatja ki a kívánt darabokat. Amennyiben az adott helyiség paraméterei engedik, komplett fürdőszoba összeállítást is elhelyezhetünk. A szettek esetében biztosak lehetünk abban, hogy a bútorelemek harmónikus összhatást kölcsönöznek. Egy-egy garnitúrában megtalálhatóak türkös, valamint led-világítással felszerelt szekrények is. A teljesen személyre szabott megoldások kedvelőinek mindenképpen egyedileg megtervezett bútort javaslunk, melyeknél külön elemes rendszerból állíthatunk össze.
Kialakításában több mint praktikus
Az alsó szekrény összállításokat tekintve találkozhatunk egy ajtós, két ajtós, ajtós-fiókos, és végig fiókos elemekkel is. Az egyik legmodernebb szekrény típus közé tartozik a függesztett fürdőszobai mosdószekrény. Ebben az esetben maga a szekrény test a falra van felszerelve, így légies hatást kölcsönöz, és nem utolsó sorban nagyon könnyen ki lehet takarítani alatta. Javasolt fiókos részek esetében, erősített belső szerkezetekkel rendelni.
A tároló részek növelése érdekében javasolt álló fürdőszoba szekrénnyel kiegészíteni a bútort. Kiváló megoldás lehet például egy 2 ajtós 2 fiókos állószekrény, melynek alsó részében még szennyestartó kosár is található. Ezáltal egy elemen belül többféle tárolási lehetőséget is találunk, és a tér szempontjából nagyon takarékos megoldás.
A felső szekrények elosztásukat tekintve szintén lehetnek egy valamint két ajtósak is. Leginkább tükrös verzióban preferáltak, amennyiben mégsem, akkor a szekrény mellett található designer tükrök tárházából választhatunk.
A tükrök sokszor már világítással felszereltek, ezek lehetnek hideg, meleg, továbbá állítható színhőmérsékletű fényforrások. Különálló fényforrások esetében mindenképpen páraálló, megfelelő szigeteléssel rendelkező lámpát válasszunk.
Segítünk a megfelelő választásban!
Amennyiben személyesen megtekintené a kiállított darabokat, várjuk szeretettel áruházaink valamelyikébe Önt. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!