HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Heverők

A heverők elsődlegesen az éjszakai pihenést szolgálják, de lehet kanapé jellegű is oldaltámlás kivitelben. Nagy általánosságban elmondható, hogy ágyneműtartót is tartalmaznak, de találhatók boxspring felépítésű heverők is az RS kínálatában.

Kapcsolodó termékek

Heverő a kényelemért és a helytakarékosságért
Heverők a nappali és éjszakai pihenésünkre egyformán megfelelő. Kis és nagy térben egyaránt elhelyezhető. Gyermekeink szobájába is megfelelő fekvőfelületként szolgálhat.
Méretben, stílusban, színben a legmegfelelőbbet.
Méretben 1 személyes heverőtől a nyitható két személyes heverőig megtalálhatjuk a számunkra a legmegfelelőbbet. RS kínálatában megtaláljuk a modern és klasszikus kivitelt. Támlája lehet íves, egyenes. Életterünkbe könnyen be tudjuk illeszteni, mivel többféle színben rendelhető. Pasztell színtől a nagyon egyedi színes összeállításig.
Fekvőfelület a mindennapi pihenésért.
Egészségünk és kényelmünk szempontjából megtudjuk találni a legmegfelelőbbet. A hagyományos heverők fekvőfelülete rugós és szivacsos kivitelben készülnek. Kínálatunkban megtalálható a boxspring heverő is, amelyhez több matrac közül tudunk választani. Fekvőfelület egyes heverőknél bővíthető, akár franciágy méretű fekvőfelületet is kaphatunk.
Kicsit több mint egy fekvőfelület
Oldaltámlás és a fejtámlával rendelkező heverők tartalmaznak ágyneműtartót. Fekvőfelület felemelésével vagy fiók kihúzásával pakolható. Kiegészítő egyes heverőknél a plusz párna, melynek színét is tudjuk variálni.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!