HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Szekrények

Életünk fontos részét képezik személyes tárgyaink, emlékeink, amelyek tárolására praktikus bútordarab a szekrény, amely lehet elemes rendszerű vagy akár önmagában álló. Belső kialakítását tekintve lehet, akasztós, polcos tároló szekrény, külső kivitelét tekintve a számtalan alapanyag mellett, az esztétikumot képviselik a Ledes világítású szekrények, amelyeket klasszikus és modern kivitelben egyaránt tudunk kínálni.

Kapcsolódó termékek


Gyermek szekrényekről részletesebben:

Praktikus tárolás gyerekszobában.
A szekrények használata elengedhetetlen a lakásban és ezen belül a gyerekszobában. Mindennapi használaton kívül eső játékok, ruhák tárolására praktikus bútordarab a szekrény. Fontos szempont a dizájn, a színvilág, a forma, hisz ezek együttesen alkotják a teret, ahová végül a bútor kerül. Fontos szerepet játszik a könnyen pakolható szekrények, ami a kisebb gyerekek fejlődését elősegíti.
Akár nappalit, hálószobát, gyermekszobát, étkezőt vagy irodát szeretne berendezni, az RS kínálatában mindent megtalál egy helyen.
Anyagban, színben, kialakításban fiatalos
Színeket tekintve hatalmas választék áll rendelkezésére a fiatalok számára. A nagyon színestől a letisztult magasfényű fehérig.
A legtöbb bútorunk laminált bútorlapból készül, melyek lehetnek minta nélküli, letisztult darabok, illetve a fa mintáját hűen tükröző erezetűek. A természetet is becsempészheti otthonába tölgy, bükk, borovi fenyő alapanyagú termékeinkkel.
Meglévő elemekből kialakíthat egy jól átlátható gyerekbarát teret
A modern, fiatalos szekrények egyszerre praktikusak és mutatósak is. Polcokkal, térelválasztókkal kombinálva minden játéknak, könyvnek meglesz a helye. Azon felül, hogy kényelmes és praktikus, harmonizálhat gyermekeink stílusával.
Egyszerű vonalvezetéstől a modern LED világításon keresztül.
Megjelenésében lehet modern vagy klasszikus. A modern szekrények sok esetben LED világítást is kapnak, ezzel emelve a hangulat fényét. Ezen szekrények feladata elsősorban a tárolása, funkcionalitása van szem előtt tartva. Lényeges, hogy fiókos, polcos szekrények is kerüljenek ide, mely szekrények lehetnek nyílóajtós vagy nyitott polcos.
Segítünk a megfelelő választásban!
Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!