HA BÚTORT KERES!
HA BÚTORT
KERES!

Ágykeretek

Kapcsolodó termékek

Ágykeretekről részletesebben:

Ágykeret gyerekszobába.
Ágykeret gyerekszobak fontos eleme lehet, mely a mindennapi pihenésüket szolgálja. Egy jól megválasztott ágykeret megfelelő matraccal feldobhatja életterüket. Kipihentem ébredhetnek.
Stílusban, kialakításban gyerekeknek tervezve.
Klasszikus fa és modern laminált bútorlapos, fém vázas ágykeretek megtalálhatóak az RS kínálatában. Könnyen megtalálhatjuk azt a stílust amely a gyerekszoba koncepciójához a legjobban illik. Fa ágykereteket kérhetjük pácoltan, többféle színű laminált bútorlapból tudunk választani. Fémkeret ágykeretek fekete, fehér színben. De ha így sem találjuk meg ami a szívünk vágya, akkor vannak típusok amik szövettel bevonva kérhetünk. Legtöbb ágykeret tartalmaz ágyneműtartót, melynek a mérete a teljes fekvőfelület alatt helyezkedik el.
Extrákkal még egyedibb
RS kínálatában megtalálható a modern kialakítású ágykeret, melynek fejtámlájába rejtett LED világítással került elhelyezésre. Kárpittal bevont ágykeretek fejtámlája egyedi színben kérve egy egyedi stílust jeleníthet meg.
Többféle méretben elérhetőek.
90 cm-től akár a 200 cm széles fekvőfelületig megtalálhatjuk számunkra a megfelelő méretet.
Segítünk a megfelelő választásban!
Amennyiben személyesen megtekintené a kiállított darabokat és szövetválasztékot, várjuk szeretettel áruházaink valamelyikébe Önt. Kínálatunk megtalálhatóak extra kivitelű valamint az olcsó kedvező árú bútorok. Akciós bútoraink havonta váltakozó kedvezményekkel találhatóak meg kínálatunkban.
Hírek emailben is
Iratkozz fel hírlevelünkre és mi a legjobb ajánlatokkal és újdonságokkal keresünk meg legfeljebb heti egy alkalommal!